Od aktivnega igranja rokometa se bosta v družbi svetovnih in evropskih rokometnih zvezd poslovili dve slovenski športni legendi, Uroš Zorman in Luka Žvižej. Poslovilna tekma ''Rokometna simfonija'' bo v četrtek, 24. oktobra, ob 19.15 v dvorani Zlatorog Celje (Opekarniška cesta 15, Celje). Že ob 16. uri pa bo na sporedu prva uradna tekma slovenske rokometne reprezentance na vozičkih, ki se bo na premieri pomerila s hrvaško izbrano vrsto. Glavni sponzor pestrega športnega dogajanja bo zavarovalnica Generali.

Nekdanja reprezentanta in prijatelja bosta aktivno kariero sklenila z rokometno tekmo, na kateri bodo številni rokometaši, med drugim Beno Lapajne, Gorazd Škof, Vid Kavtičnik, Renato Vugrinec, Mirza Džomba, Momir Ilić in Žikica Milosavljević. Zavarovalnica Generali podpira tovrstne dogodke, saj želi aktivno sodelovati pri ustvarjanju družbe, kjer se ljudje lahko razvijajo in izpolnjujejo svoje potenciale v vseh svojih obdobjih življenja. Skozi to uresničuje tudi svojo strategijo postati vseživljenjski sopotnik svojim strankam.

V zavarovalnici Generali v Sloveniji že več kot 20 let poslujemo s posluhom za družbeno odgovornost in smo del skupine Generali z več kot 185-letno tradicijo. Zavzeto skrbimo za prihodnost in življenja tako zaposlenih kot tudi zavarovancev.