V Velenju je praktično vse že pripravljeno na finalni turnir za pokal Slovenije. Dogajanje bo pestro in zanimivo, vremenska napoved je lepa, tako, da nas čaka lep konec tedna. Pred dvorano bo izjemno pestro dogajanje, glasba v živo z ansamblom Potepuhi, razprodaja nekaterih izdelkov hummel in ortopedskih pripomočkov DeRoyal, otroci se bodo lahko posladkali s sladkorno peno ali uživali v "kokicah", za hrano in pijačo pa bo tudi poskrbljeno.

Vse ljubitelje rokometa prosimo, da naj si vstopnice zagotovijo že prej, kajti očitno bo padel rekord Rdeče dvorane, saj je zanimanje za finale izjemno. Priporočamo, da naj vsi obiskovalci svoje avtomobile parkirajo v neposredni bližini Rdeče dvorane, na parkirišču pod skakalnico, pred Gasilskim domom, pred občino, pred Hotelom Paka in pred novo Ljubljansko banko ter bazenom. Vse lokacije so od Rdeče dvorane oddaljene le 5 minut.

Izšla je tudi nova številka Devetke kot priloga Našega Časa, v roke pa jo boste lahko vzeli tudi na Finalu pokala Slovenije. Poteka tudi SMS nagradna igra, vsi kupci vstopnic pa bodo sodelovali v žrebanju številnih nagrad. Prva je hladilnik Gorenje z rokometnim motivom. Za vse pa smo pripravili tudi nagrade v višini 1000,00 Eur.

Razpored tekem:
Polfinale, sobota, 14. april:
ob 17.30 uri Celje PL : Trimo Trebnje
ob 20.00 uri Gorenje : Krka

Finale, nedelja, 15. april:
ob 14.30 uri tekma za 3. mesto
ob 17.30 uri tekma za 1. mesto