Ste vedeli, da imamo nedaleč stran, v sosednji Avstriji najhitrejši zipline v Evropi, ki je dolg 1,6km pri spustu pa lahko dosežete hitrost kar 130km/h? Ne? Potem berite dalje ... Če ste adrenalinski navdušenec, potemtakem zagotovo veste, kakšen je občutek, ko ste pod dozo adrenalina. Ko samo pomislite na ekstremne izkušnje, kot so bungee jumping, rafting po deroči reki Soči, plezanje po naravnih stenah in klifih, skakanje s pečin v turkizno morje, paintball na čudovitem poligonu ob vznožju Velike planine in ostale adrenalinske aktivnosti, se vam dvigne pulz in začutite potrebo po tem, da bi to preizkusili.

Najdaljši zipline v Evropi
Se vam je že zgodilo, da ste sanjali, da letite in ste se zjutraj zbudili polni navdušenja in pozitivne energije? Naj vam zaupamo, da letenje niso več samo sanje, letenje danes imenujemo zipline in za ta let ne potrebujete kril! Predstavljamo vam najdaljši zipline v Evropi, ki se nahaja v Avstriji v kraju Leogang v meki kolesarskih downhill stez. Zipline je dolg zavidljivih 1,6km, pri katerem lahko ob pravem vetru dosežete tudi do 130 km/h! Bližajo se fantastični meseci za preizkus lastnih meja adrenalina, pri čemer boste s trdim pasom pričvrščeni na jeklenico uživali v pogledu na čudovito pokrajino iz popolnoma nove, ptičje perspektive. V kolikor želite sebi ali vaši dragi osebi, ki je navdušena nad adrenalinom, podariti nepozabno doživetje, si več o zipline-u preberite na spletni strani SelectBox nepozabnih doživetij.

Morski skok s pečin
Skok s pečine ali „cliff jumping“ je vsekakor aktivnost, ki vam bo pognala kri po žilah. Doživetje boste lahko izkusili v kraju Kaštel Kambelovac blizu Splita na Hrvaškem, ki živi in diha z adrenalinskimi doživetji. Se zabavate ob odkrivanju novih stvari in rušenju mej nemogočega? Če ste odgovorili z da, bo skok z 2m pa vse tja do 10m klifa pravšnji za vas! Ob skrbnem vodenju strokovnih vodnikov boste skakali z visokih skal v morje, nato priplavali do navpičnih sten, po njih plezali nad morsko gladino in to brez varovalne opreme ter se nato zopet podali v skok v morje, ki se bo izvedel z vedno višje pečine! Čaka vas več kot 12 lokacij in 400 poti, da jih odkrijete in raziščete po svoje. Razburljivo kajne? Že sanjarite pogled na čudovito dalmatinsko kamnito naravo, ki se razprostira nad čistim in toplim morjem? Podarite sebi in svojim najbližjim nepozabno morsko avanturo!

Adrenalinska osvežitev
V kolikor še niste doživeli raftinga, predvsem tistega na reki Soči, se težko okličete za adrenalinskega navdušenca. Kristalno čista reka Soča je vsekakor najlepša reka v Sloveniji, ki jo s pridom izkoriščajo vsi željni adrenalina. Spust z raftom je dolg dobrih 10 km. Popotovanje boste pričeli le streljaj od slapa Boka in ga zaključili pri vasici Trnovo na Soči. Na začetku avanture vas bodo vodiči posadili  v varne gumenjake, ki se bodo v sprva ležerni Soči zibali s tokovi vse do točke, kjer reka Učje Soči prilije nekaj vodne mase in začne postopno in vznemirljivo stopnjevati hitrost ter navdušenje. Zelena vodna pot bo kaj kmalu pričela kazati svojo moč in postajala vse bolj razburkana in razposajena. Napetost bo rastla sorazmerno z izmikanjem skalam. Izkusili boste strahospoštovanje, mogočnost in obenem užitek, ko se boste borili z brzicami. Vse to in še več v SelectBox darilnih paketih.  

Skok z elastiko
Eno najpogumnejših izkušenj v življenju vam bo zagotovo dal skok z elastiko ali „bungee jumping“! V prekrasni dolini reke Soče, v objemu narave na Solkanskem mostu pri Novi Gorici, ki se mogočno sloči čez zelenomodro reko, se boste lahko podali v drget telesa in presežek adrenalina. Most je visok kar 55 m in velja za eno najlepših lokacij za skok z bungeejem v Evropi. Z njega boste lahko pogumno skočili z alpinističnim plezalnim varovalom pripeti na elastično vrv, seveda s strahom v očeh in tresočimi se nogami. Ampak brez skrbi! Skok je popolnoma varen, pri dogodivščini pa vas vodijo strokovno usposobljeni in izkušeni vodniki. Pred skokom boste samo odštevali...1, 2, 3 in že boste skočili v vaše adrenalinske sanje! Želite svoji adrenalinsko naravnani boljši polovici, družinskemu članu ali prijatelju pokloniti drzno in nepozabno doživetje? Podarite jim skok z elastiko!   

Paintball
Če ste navdušeni igralec bojnih video iger, se lahko sedaj preizkusite v akciji še v realnosti. Paintball je strateška igra, polna preobratov in je preizkus ekipnega duha ter pravih odločitev, pri kateri nasprotnike streljate z barvnimi naboji. Paintball v Sloveniji poteka na idiličnem in enem najatraktivnejših, 200m dolgem poligonu pod vznožjem Velike planine, blizu izvira Kamniške Bistrice. Doživite adrenalinsko izkušnjo v objemu fascinantne narave in se počutite kot pravi junak! Igra bo strokovno sodniško vodena, bisvo pa bo osvojiti zastavo, ki pripada nasprotni ekipi. Sicer pa je paintball varna igra, kjer boste vsi igralci nosili zaščitno masko, zato z barvami ne boste imeli nikakršnega fizičnega stika. Preizkusite se in pokažite svojim prijateljem svojo iznajdljivost ter se napolnite z adrenalinom. V paketu SelectBox prejmete igro z 200 barvnimi kroglicami, zabavali pa se boste v skupini z najmanj 6 igralcev.

SelectBox je prava oaza ne le adrenalinskih doživetij temveč tudi wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!