Tedenski smučarski tečaj za osnovnošolce na Veliki planini med zimskimi počitnicami. Namenjeni so otrokom od 6 do 14 let, ki si želijo osvojiti ali izpopolniti svojo tehniko smučanja, spoznati nove prijatelje ter aktivno preživeti počitnice. V petih dneh se lahko tudi popoln začetnik nauči smučati samostojno in varno. Pravilna smučarska tehnika nam zmanjša napor in poveča užitek ter varnost!

Smučarski tečaj se prične v ponedeljek, 22.2. in traja do petka, 26.2.2021. Pričetek tečaja je vsak dan ob 10:00 ter traja štiri šolske ure po 55 minut. Dan pred začetkom tečaja boste na svoj telefon ali mail prejeli sporočilo z vsemi informacijami o izbranem tečaju. Vse informacije bodo na voljo tudi pri spodnji postaji nihalke - na informativni tabli ob blagajni. Prvi dan se zberemo na zbirnem mestu na Veliki planini (razgledna terasa na zgornji postaji nihalke). Otroci naj bodo že oblečeni v smučarski kombinezon in naj že imajo obute smučarske čevlje. Zbirno mesto je enako tudi za zaključek tečaja.

Organizator si pridržuje pravico, da odpove tečaj v primeru premajhnega števila prijav ali vremenskih razmer, ki ne bi dopuščale varnega obratovanja žičniških naprav. Zakon o varnosti na smučiščih predpisuje obvezno uporabo varnostne čelade za vse otroke do 14. leta starosti. V času epidemije je uporaba zaščitne maske obvezna povsod, kjer ni možno zagotoviti ustrezne razdalje med ljudmi. Naši inštruktorji bodo na začetku tečaja testirani.

Prijave
Izpolnite prijavnico ter nam jo podpisano in skenirano pošljite na naš naslov booking@velikaplanina.si. V povratnem e-mailu vam bomo poslali potrditev ter vse nadaljnje informacije.

Cena tečaja smučanja: 200,00 € / Za drugega otroka iz iste družine: -15% popusta
V ceno 20-urnega tečaja so zajeti smučarski učitelji, smučarska vozovnica za celoten tečaj, čaj, spominske diplome za vse otroke. Ena šolska ura traja 55 minut.

Vabljeni na Veliko planino!