28. 6. 2022 - Vsaka stvar ima svoj konec in tudi spletna oddaja Šport 1na1 ga ima. V 20 mesecih sta nastali dve zanimivi sezoni, del katerih so bili številni znani slovenski športni obrazi. Poleg tega da smo se lahko pogovorom velikokrat pošteno nasmejali, pa so nam naši šampioni postregli tudi z zgodbami, ki jih še nismo poznali.

In za konec je prav, da bolje spoznamo še športnika, ki nam je bil ves čas tako blizu. Tistega, ki je skozi vseh 23 epizod odlično opravil svoje delo. Vid Kavtičnik je v zadnji oddaji namreč mesto voditelja prepustil Boštjanu Nachbarju, s katerim je 2. novembra 2020 prebil led spletne oddaje Šport 1na1, sam pa se je preizkusil v vlogi gosta. Odgovarjal je na zanimiva in zvita vprašanja, ki jih je navadno zastavljal sam. Z našim nekdanjim košarkarjem sta obujala spomine na pretekle oddaje, pa tudi na Kavtičnikovo dolgoletno in uspešno športno kariero.

Naš nekdanji kapetan rokometne reprezentance je zaupal tudi, kaj je na vrhu njegovega bucket lista, tudi nad vsemi željami, ki jih želi uresničiti z gosti oddaje Šport 1na1. Še veliko drugih zabavnih zgodb Vida Kavtičnika pa v spletni oddaji, še več v podcastu. Uživajte v gledanju in poslušanju!

ODDAJA ŠPORT 1NA1  Z VIDOM
Spletne oddaje in podcasti Šport 1NA1  z Vidom so prava zmes sproščenega pogovora in rednih rubrik, med katerimi velja omeniti naslednje – Generalno v 60 sekundah (intuitivno izbiranje med nasprotji), Vidov uvid (pogled gosta nase v preteklosti in prihodnosti), Vidovi miti in legende (odstiranje tančic športa in soočenje mnenj), Nevidni oboževalec (skrivni gost presenečenja), Vidometer (resna in zabavna vprašanja iz gostovega in Vidovega športnega sveta) ter Previdno z mano (obrnjena vloga med voditeljem in gostom). 

VODITELJ VID KAVTIČNIK
Vid je dolgoletni slovenski rokometni reprezentant, dvakratni udeleženec olimpijskih iger, zmagovalec lige prvakov, diplomant danske univerze UCN (športni menedžment in marketing), v letu 2021 kandidat na volitvah za prestižno komisijo športnikov pri Mednarodnem olimpijskem komiteju (IOC Athletes’ Commission), sveži športni “upokojenec” in vselej nasmejani dvakratni očka, ki se je z novembrom 2020 lotil še projekta spletne oddaje in podcasta, v katerih se je s športniki in s športom povezanimi posamezniki pogovarjal na sproščen, zabaven, zanj svojevrsten način. 

ŠPORT 1NA1 Z VIDOM – SEZONA 02, EPIZODA 10 (gost: Vid Kavtičnik, rokomet) – ponedeljek, 27. junij 2022