22. 3. 2021 - Čemu je trener NŠ Mura in nekdanji nogometaš Ante Šimundža zaljubljen v pse? Zakaj je izbral nogomet, za kateri klub mu še bije srce in ob katerih nenavadnih opravilih okrog domače hiše se najbolj pomiri? Vse to in še več bo povedal in razkril Vidu Kavtičniku v oddaji Šport 1na1 z Vidom, ki bo na sporedu danes, 22. marca, ob 20.15.

Med drugim bo Šimundža Kavtičniku razkril še, kdaj je sprejel odločitev o tem, da želi biti trener, kako med mladimi športniki najti tistega, ki ima največje možnosti za uspeh, ter, kaj je bolj pomembno – imeti talent ali trdo delati? Sogovornika ne bosta govorila le o nogometu in športu, v oddaji boste izvedeli še marsikatero podrobnost iz zasebnega življenja 49-letnega nogometnega stratega.

To bo že 11. spletna oddaja Šport 1na1 z Vidom, ki jo Kavtičnik ustvarja skupaj z zavarovalnico Generali. V njej gosti vrhunske športnike in v športu delujoče posameznike. Do sedaj je že gostil: rokometašico in aktualno kapetanko slovenske ženske reprezentance Ano Gros, cestnega kolesarja Mateja Mohoriča, košarkarja Klemna Prepeliča, alpskega smučarja Štefana Hadalina, nekdanjo vrhunsko tekačico na smučeh Petro Majdič, nekoč najboljšega smučarskega krosista sveta Filipa Flisarja, kapetana odbojkarske reprezentance Tineta Urnauta, nekdanjega rokometaša in sedanjega trenerja Luko Žvižeja, alpsko smučarko Ilko Štuhec in nekdanjega uspešnega košarkarja Boštjana Nachbarja.

Spletno oddajo si boste lahko ogledali na povezavi: Šport 1na1 z Vidom, dostopna pa bo tudi na Facebook in Youtube strani Zavarovalnice Generali. Ogledate si jo lahko praktično kjerkoli in kadarkoli, saj je dostopna 24 ur na dan. Spletno oddajo in podcast Šport 1na1 z Vidom ste doslej lahko spremljali na vsakih 14 dni, od aprila dalje pa bo na sporedu enkrat mesečno.

Sestavljena je in bo iz več rednih rubrik: Generalno v 60 sekundah (intuitivno izbiranje med nasprotji), Vidov uvid (pogled gosta nase v preteklosti in prihodnosti), Te lahko bolje vidim? (ozadje življenja gosta v trenutnem okolju), Vidovi miti in legende (odstiranje tančic športa in soočenje mnenj), Nevidni oboževalec (skrivni gost presenečenja) in Previdno z mano (obrnjena vloga med voditeljem in gostom).