Naši odbojkarji so se z novo srebrno medaljo, ki se sveti kot zlata, že vrnili v domovino. Med junaki, ki so ponosno zastopali slovenske barve na pravkar končanem evropskem prvenstvu, je bil tudi Rok Možič, ki je tako osvojil svojo prvo medaljo v članski konkurenci. Rok pa ne blesti le na odbojkarskih igriščih, ampak se lahko po novem pohvali tudi s svojo prvo linijo beljakovinskih desertov RM9. Rok je s svojo novo linijo desertov že obiskal tudi Europark Maribor, kjer se je ob sladkih dobrotah družil z obiskovalci in jim z veseljem pokazal tudi svojo srebrno medaljo. Če ste obisk Roka Možiča zamudili, brez skrbi, njegove izdelke lahko v Europarku poskusite tudi jutri, in sicer med 9.00 in 21.00 na stojnici pred prodajalno Swarovski!

Možičevo linijo desertov lahko ta teden poskusite v Europarku
Rok Možič, eden od dobitnikov srebrne medalje v finalu evropskega odbojkarskega prvenstva minulo nedeljo, je v svojo zbirko dosežkov poleg medalje dodal tudi prvo linijo beljakovinskih desertov RM9. Gre za deserte, ki so obenem tudi prvi športni jogurti Sirarstva Tinka, na voljo pa so različni okusi, in sicer karamelni greh z lešniki, malinin desert in desert z jabolčno čežano. »Seveda sem ponosen. Domov z evropskega prvenstva sem se vrnil z medaljo okrog vratu. Moja ekipa doma pa je pripravila mojo prvo linijo desertov,« pravi naš srebrni šampion. Svojo novo linijo je že predstavil v Europarku Maribor, kjer se je v sproščenem vzdušju posladkal z obiskovalci, jim pokazal svojo medaljo in se seveda z njimi tudi fotografiral. »Vesel sem za lep sprejem v Europarku. Seveda je bilo zame tudi zelo posebno, saj te dni tukaj poteka predstavitev moje prve linije beljakovinskih desertov RM9. Že od samega začetka govorim, kako dobri so (smeh), sedaj pa so jih lahko poskusili tudi drugi,« dodaja Možič.

Deserte Roka Možiča lahko v Europarku poskusite tudi jutri, 25. 9., med 9.00 in 21.00 na stojnici pred prodajalno Swarovski.

Lepo vabljeni!

Foto: Športna agencija Proelium