LJUBLJANA, 8. januar 2018 – Taksi družba Cammeo obvešča vse uporabnike, da lahko že preneseno slovensko verzijo Cammeo aplikacije uporabljajo tudi na Hrvaškem, med drugim tudi v času evropskega prvenstva v rokometu, ko se na prizoriščih tekem slovenske reprezentance pričakuje večje število slovenskih navijačev.

Uporaba Cammeo aplikacije slovenskim državljanom na Hrvaškem omogoča enako kvalitetno uporabniško izkušnjo, kakršno imajo uporabniki v Sloveniji, brez potrebe izvajanja klica za naročilo taksi storitve. Storitve taksi družbe Cammeo so slovenskim uporabnikom na Hrvaškem na voljo v obeh mestih, v katerih bo nastopala slovenska rokometna reprezentanca – v Zagrebu in v Varaždinu. Za vse, ki iz kakršnega koli razloga ne želijo uporabljati aplikacije, ki jim sicer na Hrvaškem nudi možnost plačila s kreditno kartico (podatke o kartici je potrebno v aplikacijo naložiti, ko smo že na Hrvaškem) in posledičnih ugodnosti (20 odstotni popust na prvo vožnjo po prenosu aplikacije), lahko prevoz naročijo tudi na +385 (1) 1212.

Izkušnje v prometu kažejo, da je dostop do prizorišč prireditev z večjim številom obiskovalcev časovno ugodnejši ob uporabi taksi storitev, odpade predvsem iskanje lokacije in posledično ustreznih parkirnih prostorov. Prav tako lahko z uporabo taksi storitev brez kakršnih koli problemov obiščemo tudi ostale lokalne znamenitosti, restavracije ali nakupovalna središča pred ali po zaključku reprezentančnih tekem.