Potem, ko je bila NBA sezona 2019-2020 sredi marca predčasno zaključena zaradi pandemije koronavirusa, se v četrtek 30. julija prvenstvo ponovno začenja. Ob ponovnem začetku sezone NBA navijače spodbuja, da odgovorijo na pet preprostih vprašanj, z odgovori pa ugotovijo, kateri izmed 22 ekip, ki se v Orlandu na Floridi borijo za naslov prvaka, bi morali nameniti največ podpore. Vprašalnik lahko navijači najdejo na naslednji povezavi.

Vse tekme do konca sezone bodo potekale v kompleksu ESPN Wide World of Sports v resortu Walt Disney na Floridi. Pred kratikim je bil razkrit nov urnik 22 sodelujočih ekip, navijači pa lahko preko tega linka celoten urnik tekem NBA prenesejo neposredno v svoje koledarje na telefonu - z več tekmami kot kadarkoli prej, navijači lahko poskrbijo, da imajo nov NBA urnik na svoji osebni napravi in tako nikoli ne zamudijo tekme. Sezona se počasi začenja, zdravje in varnost pa sta prvi prioriteti lige, kar pomeni, da so igralci in osebje znotraj resorta Walt Disney v strogi karanteni.

V okviru ponovnega zagona sezone je NBA sprožila tudi novo kampanjo “Whole New Game”, katere cilj je povezovanje NBA oboževalcev, v tem spreminjajočem se svetu, ki ga je povzročil koronavirus. Multi platforma, v celoti integrirana svetovna kampanja, bo privabila oboževalce s prilagojenimi oddajnimi in digitalnimi vsebinami, vključno s serijo štirih mest, ki se bodo začela izvajati v preostelem delu sezone, odvijali pa se bodo preko televizije, digitalnih in družbenih platform po vsem svetu.


Nazaj