(Ljubljana, 31. maj 2018) Tekači že odštevajo dneve do največjega športno – zabavnega in glasbeno obarvanega dogodka ob pričetku poletja, ki se bo v Ljubljani odvil v petek, 22. junija. Tušev tek barv je namreč dogodek, ki je namenjen prav vsem generacijam željnim teka in zabave in nosi sporočilo »živi zdravo skozi zabavo« ter je iz leta v leto bolj popularen vrhunski DJ spektakel.

Tuševega teka barv, ki ga organizator Tuš pripravlja po vzoru teka barv po svetovnih prestolnicah, se je lansko leto udeležilo več kot 10.000 obiskovalcev,  ki so uživali v skoraj petkilometrski trasi. Namen teka, na katerem je postavljenih pet postaj z organskim barvnim HOLI prahom, je združiti profesionalne športnike, rekreativce in ljudi, ki drugače niso športno aktivni, ampak si želijo gibanja skozi zabavo. Na Tuševem teku barv ni merjenja časa in zmagovalcev, temveč je pomembna zabava.

Tako je tudi na cilju poskrbljeno za bogat dnevni program s številnimi aktivnostmi, razstavljavci, animacijami za vse generacije ter končno zabavo z vrhunskimi glasbenimi izvajalci svetovnega ranga. Lansko leto so organizatorji našteli kar preko 10.000 udeležencev zabavnega dela prireditve, letos je edinstven dogodek že razprodan.  Tudi letos niso pozabili na najboljše glasbene izvajalce in povabili avtorja svetovne uspešnice Faded Alana Walkerja, zabavali pa bodo tudi RedFoo&The Party Rock Crew, Mari Ferrari, Sophie Francis, Kosta Radman, Robert Falcon in DJ Antonio. Torej čaka vas obilo zabave in glasbe, tudi za tiste najbolj izbirčne glasbene sladokusce.

TUŠEV TEK BARV
Tušev tek barv je dogodek namenjen vsem generacijam in nosi sporočilo “živi zdravo skozi zabavo”. Namen cca. 5 kilometrov dolgega teka je združiti profesionalne športnike, rekreativce in ljudi, ki drugače niso športno aktivni, ampak si želijo gibanja skozi zabavo. Ni merjenja časa in zmagovalcev, temveč so zmagovalci vsi. Med tekom udeležence pričaka več barvnih postaj z magičnim HOLI prahom. Na cilju pa je poskrbljeno za bogat dnevni program s številnimi aktivnostmi, razstavljavci, animacijami za vse generacije ter končno zabavo z vrhunskimi glasbenimi izvajalci svetovnega ranga.

SLEDI NAM

Foto: Marko Delbello Ocepek