Ob nedavni otvoritvi nove prodajalne The Athlete’s Foot v koprskem Planetu Tuš smo bili priča pravemu modno-glasbenemu spektaklu. Challe Salle,  trenutno eno najbolj vročih imen slovenske hip hop scene, je navdušil s spevnimi rimami, športni in modni navudšenci pa so uživali v predstavitvi najnovejših kolekcij priznanih blagovnih znamk.

Otvoritveno dogajanje je pritegnilo številne ljubitelje sproščene športne mode. Ta je tudi zaščitni znak Saše Petrovića, javnosti bolje poznanega pod  imenom Challe Salle, saj se poleg glasbene kariere že celo življenje ukvarja s športom, veliko pozornost pa posveča tudi zdravemu načinu življenja.

»Res sem vesel, da so tudi na Obali dobili tako stilsko pridobitev! TAF je res kot nalašč za moj VZEM SI GA LAGANO stil! Navdušen sem nad ogromno izbiro sneakersov najboljših brandov, ki jih res ne najdeš povsod!” je otvoritev nove trgovine The Athlete's Foot navdušeno pozdravil Challe Salle, ki je dodobra razgrel množico obiskovalcev.

Nove modne pridobitve na obali se je razveselila tudi priljubljena obalna voditeljica, mladostne energije polna Klara Beltram: "Trgovin je pri nas že nešteto, tako modnih kot športnih, vendar trgovine, kot je TAF, ki povezuje udobje z rekreacijo in modo, Obala še ni videla. Sama obožujem lahkoten, sproščen, predvsem pa udoben stil, v katerem se počutim res jaz. Mislim, da je prav to tisto, kar dandanes šteje. Da se mladi dobro in sproščeno počutimo v svoji stilski obutvi in obleki, ki ji piko na i dodamo s svojim jazom."

“Po premierni otvoritvi prve slovenske trgovine The Athlete's Foot v Ljubljani je priljubljena športna trgovina svoja vrata odprla tudi Kopru. Ljubiteljem športne mode ponuja najnovejše kolekcije trendovske obutve in oblačil svetovno znanih blagovnih znamk Nike, Adidas, Puma, Vans ter mnogih drugih,” je povedal Rok Črepinšek, regionalni vodja verige The Athlete’s Foot.

Če želite izkoristiti 20 % otvoritveni popust na najnovejše kose športne mode priznanih blagovnih znamk, trgovino The Athlete’s Foot v Planetu Tuš v Kopru (Ankaranska 2) obiščite še do nedelje,  18.3.2018.

Pridi v TAF in VZEM SI GA LAGANO!