Črno - rumeni nadaljujejo s tekmami v domačem prvenstvu. Po sobotni tekmi Evropskega pokala, ko so v Banja Luki prepričljivo premagali nasprotnike in se ustvrili v četrfinale, jih v sredo, 24.2.2021, čaka tekma v Ligi NLB. Pomerili se bodo z Urbanscape Loko s katerimi so se v letošnji sezoni že soočili in bili boljši z 29:24.

Izbranci Zorana Jovičića se trenutno na lestvici Lige NLB nahajajo na 3. mestu, s točko zaostanka za drugouvrščenim Trimo Trebnjem. Ekipa Roberta Beguša pa na lestvici zaseda 11. mesto. Najboljši strelec v škofjeloški ekipi je Aljaž Jesenko, ki je na 15 tekmah zadel 70 golov. Tekmo bo mogoče spremljati na FB RK Gorenje Velenje v sredo ob 18:00.

Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja: “Čaka nas zelo zahtevna tekma proti Urbanscape Loki, ki igra zelo hiter rokomet. Moramo biti 100% osredotočeni na nasprotnika. V slovenski ligi hitro pride do kakšnih spodrsljajev. Sedaj puščamo za sabo “Evropo” in moramo biti res zelo dobro pripravljeni domačo tekmo, ki nas čaka v sredo.”

17. krog Lige NLB, 24. februar, 18:00 (Rdeča dvorana): RK GORENJE VELENJE : RD URBANSCAPE LOKA

Foto: RK GORENJE VELENJE


Nazaj