15. 11. 2021 - Pred rokometaši Gorenja Velenja je nova evropske preizkušnja. V 3. krogu Lige Evropa se bodo pomerili s hrvaškimi podprvaki, ekipo Nexe Našice. Tekma se bo odigrala v Rdeči dvorani z začetkom ob 18.45 uri. Varovanci Zorana Jovičića so s tekmo proti Slovanom v državnem prvenstvu odprli niz težkih tekem do konca tega leta. Pred njimi je še deset težkih tekem, prva med njimi pa bo v torek, 16. novembra proti Nexe Našice.

Velenjčani so evropsko sezono odprli z dvema porazoma, in sicer proti nemškemu Magdeburgu in španski La Rioji. V tekmo proti Hrvatom vstopajo z željo po prvih točkah v Ligi Evropa. Hrvaški podprvaki so Ligo Evrope začeli z dvema zmagama, v gosteh so premagali francoski PAUC, na domačih tleh pa švedski Sävehof. Vstop v dvorano je možen le ob upoštevanju PCT pogojev. Brezplačno testiranje lahko opravite v neposredni bližini Rdeče dvorane (parkirišče pri NC Mercator). Vstopnice so na voljo v predprodaji na vseh prodajnih mestih mojekarte.si in na bencinskih servisnih Petrol in OMV ter v TIC Velenje. Na dan tekma pa na blagajni Rdeče dvorane, ki se odpre uro in pol pred začetkom tekme.

Aleks Kavčič, rokometaš Gorenja Velenja: ˝Čaka nas težka tekma proti enemu iz favoritov  naše skupine. Gojijo hiter in všečen rokomet, zaradi česar se nam obeta ponoven rokometni praznik v Rdeči dvorani. Skrivnosti ni, saj smo se srečali že v pripravljalnem obdobju. Zato z ekipo obljubljamo, da se bomo borili in pustili srce na igrišču ter naredili vse za pozitiven rezultat.˝

3. krog Lige Evropa, 16. november, 18.45 (Velenje)
RK GORENJE VELENJE : RK NEXE NAŠICE

Foto: RK GORENJE VELENJE