Ljubljana, 28. februar 2018 – Letošnjo sezono adidas Running predstavlja posodobljene copate UltraBOOST, ki premikajo meje na področju tekaške tehnologije. Nov model je izdelan s pomočjo naprednih adidasovih tehnologij, ki zagotavljajo podporo, vrhunsko prileganje in učinkovito gibanje. V adidasu so njihov prihod podprli s kampanjo »Energija od temeljev navzgor«, ki si prizadeva tekače navdihniti s samozavestjo in jih inspirirati, da bodo z vsakim tekom boljši.

Pri zasnovi tokratnega modela so v adidasu temeljili na najboljših lastnostih preteklih modelov, zato se prezračevalne luknjice prvotnega modela vračajo na zgornji del copata. Odlikuje jih tudi nova različica materiala Primeknit, ki ovije stopalo ter zagotavlja podporo in odlično prileganje, medtem ko visokotehnološki opetnik Fit Counter, integriran v peto, omogoča brezhibno gibanje Ahilove tetive. Za prilagodljivost in oblazinjenje pa poskrbi neprekosljivi vmesni podplat BOOSTTM, ki prinaša najodzivnejše blaženje doslej.

V adidasu so z novimi copati, pri katerih so upoštevali povratne informacije s strani tekačev in sledili nenehnemu razvoju, globalni tekaški skupnosti ponudili nekaj novega ter edinstvenega – model, ki slavi surova, pristna čustva in energijo tekačev pred, med ter po teku.

UltraBOOST je na voljo v dveh barvnih kombinacijah – moški in ženski. Priporočena maloprodajna cena znaša 179,95 evrov, copati pa so od 28. februarja na voljo v trgovinah adidas shop in pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.