Pomlad že trka na vrata in z njo številne priložnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Različne športne in druge dejavnosti običajno v svoje urnike vključujemo zato, ker so nam všeč. Ker na tak način radi preživljamo čas, ki ga imamo na voljo. Marsikdo pa je rad športno aktiven tudi zaradi skrbi za svoj videz in zdravje. Prav slednje ima pomembno mesto v LifeClass Termah Sveti Martin. S kombinacijo aktivnega oddiha, wellness doživetij, ozaveščanja o zdravju in zdravih jedi, pripravljenih iz biodinamično pridelanih sestavin, ponujajo celovit pristop k zdravju – »healthness«.

Lasten biodinamični vrt
Ko govorimo o zdravju, je hrana, pripravljena iz zdravih sestavin, pomembna tema. Živila biodinamičnega izvora imajo v gastronomski ponudbi medžimurskih term posebno mesto. Skrb za zdravje gostov in želja po uvedbi čim bolj zdrave in kakovostne hrane sta privedla do povezovanja z lokalnimi proizvajalci hrane. Predvidoma v mesecu marcu pa bodo v sodelovanju s Centrom dr. Rudolfa Steinerja in Agronomsko fakulteto iz Zagreba ob hotelu odprli še lasten biodinamični vrt. Tako se bodo gostje lahko poleg okusnih jedi tudi na lastne oči prepričali, na kakšen način – preprosto, brez nepotrebnih kemičnih in sintetičnih dodatkov – pridelujejo hrano, ki nato roma na njihove krožnike.

Zdravo v pomlad
Če se sprašujete, kaj je zdravje, odgovor zagotovo ne vključuje le zdrave hrane. Prav tako ne gre le za dobro telesno kondicijo. Pomisliti moramo tudi na duševno, duhovno, čustveno in socialno ravnovesje. V LifeClass Termah Sveti Martin, prvem »healthness« resortu v Evropi, ponujajo številne aktivnosti za boljše počutje na vseh navedenih življenjskih ravneh. Pravijo, da je prav »healthness« pristop tisto, kar jih usmerja na njihovi poti. Na tak način se lahko njihovi gostje dobro počutijo in izkoristijo vse radosti, ki jim ponuja življenje oziroma prihajajoča pomlad.