V ponedeljek, 15. aprila, so v MO Velenje v izvedbi Športne zveze Velenje, izbrali in nagradili vse najboljše športnike, klube, trenerje in športne delavce. Po pričakovanjih sta najboljša športnika v MO Velenju postala (in ostala) plezalka Janja Garnbret in deskar Tim Kevin Ravnjak, ekipa pa RK Gorenje Velenje. Na vsakoletni prireditvi Športne zveze Velenje so bili nagrajeni vsi športniki, od osnovne šole dalje, ki so se v minuli sezoni še posebej izkazali na športnih prizoriščih.

Tudi tokrat je bila dvorana kulturnega doma v Velenju polna, vsebina dogodka pa je bila ob podelitvah nagrad napolnjena z kulturnim programom in vedrimi vsebinami, kjer so aktivno sodelovali tudi športniki sami! Voditelj Dejan Tamše jih je popeljal skozi različne naloge in igre, ki so na trenutke nasmejale številne obiskovalce. Na odru so se v zabavnem programu predstavili: zmagovalka talentov 2018 Tjaša Dobravec (na letečem drogu), odlična violinistka Maša Golob, skupina Inmate, mlada pevka Pia Katarina Kremžar in kot najmlajše, karateistke KK Velenje s simpatično predstavitvijo kat.

Kot strokovni komentator je uvodoma sodeloval nogometni trener Marijan Pušnik v nadaljevanju pa je pogovor stekel tudi z našim odličnim skakalcem Timijem Zajcem. Dogodek sta z govorom otvorila predsednik Športne zveze Velenje, Bogdan Plaznik in podžupan MO Velenje, Peter Dermol. Dogodek je obiskal tudi predsenik OKS, Bogdan Gabrovec. 

Vse ostale nagrajence najdete v priloženem biltenu!


Prenesi

Nazaj