Težko pričakovana linija kopačk adidas Cold Blooded je ena glavnih kolekcij leta 2018, ki jo že preizkušajo najbolj priznani igralci v nogometnem ozvezdju. V udarnih barvnih kombinacijah črne, rdeče in bele bodo kopačke profesionalnim ter rekreativnim nogometašem omogočale neverjeten nadzor nad žogo, stabilnost in okretnost ter prilagajanje gibanju stopal. Modele Predator 18.1, NEMEZIZ 17.1, X17.1 in COPA 18.1 bodo v nogometnih spopadih med drugimi preizkusili Luis Suarez, Gabriel Jesus, Gareth Bale in Paul Pogba.

Ljubljana, 1. februar 2018 - Nova linija adidas Cold Blooded predstavlja štiri modele kopačk v udarni rdeči, črni in beli barvi. Kopačke Predator 18.1, NEMEZIZ 17.1,  X17.1 in COPA 18.1 zagotavljajo maksimalen nadzor površine ne glede na to, ali igra poteka na stadionu, v dvorani ali na ulici.

Med modeli adidas Cold Blooded prednjači Predator 18.1, ki s pletenim zgornjim delom zagotavlja podporo celotnemu stopalu, CONTROLSKIN površina pa nudi optimalen oprijem žoge za večjo stabilnost  in boljši nadzor na igrišču. Kopačka igralcu zagotavlja stabilizacijo gibanja, medtem ko nova hibridna konfiguracija čepov izboljšuje rotacijo in oprijem. Najnovejša predatorka se udobno prilega nogi, saj notranjost kopačke posnema obliko stopala in ga pritrdi na mesto, ikonični adidasov podplat BOOST pa poskrbi za optimalen povratek energije.

Novo kolekcijo so v adidasu namenili dinamičnim in spretnim nogometašem, ki od kopačk pričakujejo maksimalno udobje, okretnost in stabilnost za popolno podporo na nogometnem terenu. Zahvaljujoč napredni tehnologiji modela NEMEZIZ 17.1 in X17.1 omogočata eksplozivnost gibanja tudi pri visoki hitrosti in spremembi smeri. Za kar najbolj učinkovito igro model NEMEZIZ  vsebuje tehnologijo TORSIONTAPES za popolno prileganje nogi in lahek podplat TORSIONFRAME, ki prinaša večjo okretnost. Model X, namenjen pravim napadalcem, pa navdušuje s tankim NON STOP GRIP  filmom za boljši nadzor in podplatom SPRINTFRAME, ki stabilizira hitre spremembe gibov.

Kolekcijo Cold Blooded zaključuje najbolj klasičen izmed adidasovih modelov, kopačka COPA 18.1 v črno-rdeči barvi z značilnimi tremi belimi črtami. COPA, prvič predstavljena v 70-ih prejšnjega stoletja, že 38 let uspešno izziva nasprotnike na nogometnih igriščih, v letošnjem letu pa navdušuje z najnaprednejšimi zmogljivimi materiali. Vrhunska usnjena zgornja plast omogoča nepremagljiv prvi stik z žogo in optimalno udobje, X-RAY Vamp Cage zmanjšuje drsenje ob sprejemu žoge, kompresijski preklopni jezik pa prinaša podporno prileganje in stabilnost .

Za več informacij obiščite adidas.com/football ali facebook.com/adidasfootball ali sledite @adidasfootball in se na twitterju  pridružite pogovorom.