Ljubljana, 17. maj 2018 – Novi tekaški copati SOLARBOOST so namenjeni vsem, ki med tekom od svoje obutve zahtevajo le najboljše, ko gre za zmogljivost, udobje in povratek energije. Z že znano, a še izboljšano tehnologijo BOOST in revolucionarno tehnologijo Tailored Fibre Placement copat zagotavlja podporo in odlično oblazinjenje za optimalno tekaško doživetje.

Inovativni copati so narejeni po navdihu Nasinega inženiringa in ustvarjeni za popolno funkcionalnost. Če jih primerjamo z izgradnjo rakete, v kateri ima vsaka malenkost svoj namen, je tudi vsak milimeter copat SOLARBOOST natančno zasnovan in namenjen točno določeni funkciji. S kombinacijo pionirske podatkovne tehnologije Tailored Fibre Placement in vlaken Parley iz reciklirane oceanske plastike copat zagotavlja izredno udobje in podporo ter neverjetno lahkotnost, hkrati pa omogoča, da tekač ne glede na hitrost ali tekaško razdaljo samozavestno premaguje kilometre.

S tekom do večje samozavesti in višav
Prav samozavest je bila glavno vodilo nove kampanje »Run to Rise«, ki jo je ustvaril adidas Running. Ob zavedanju, da tekaški navdušenci tečejo z namenom krepitve samozavesti na vseh področjih svojega življenja, so v adidasu zasnovali copat z napredno tehnologijo, ki bo športnikom pomagala na poti do višav. Kampanja »Run To Rise«, ki je ustvarjena za vse adidasove tekače po svetu, slavi presežek samozavesti in naval energije po opravljenem teku. Lahkotnost in trpežnost, ki sta plod najboljših adidasovih inovacij, vmesnega podplata BOOST za boljši odriv od tal in optimiziranega zunanjega podplata Stretchweb za odličen oprijem, sta številnim tekaškim navdušencem že pomagali doseči osebne cilje in priti do višav.

Copati so od 17. maja 2018 pri nas na voljo v trgovinah adidas shop in pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.