Ljubljana, 27. junij 2018 – V spomladansko-poletni kolekciji adidas Terrex izstopajo inovativni športni čevlji za gorski tek in lažje pohodniške podvige Terrex Two Boa, s katerimi boste med doseganjem novih osebnih zmag kos vsem vremenskim razmeram. Določeni modeli so ustvarjeni z uporabo koncepta ZeroDye, ki brez uporabe okolju škodljivih barv začenja novo ero trajnostne obutve za športne aktivnosti na prostem.

Ko čevlji postanejo slikarsko platno
Posebnost trail tekaških čevljev adidas Terrex Two Boa je uporaba materialov v naravni barvi, zato vsak posameznik s svojimi športnimi dogodivščinami na obutvi ustvarja edinstveno zgodbo. Poleg okolju prijaznejše izdelave so čevlji tudi odličen sopotnik za podiranje novih rekordov, saj omogočajo optimalno blaženje, stabilnost, zračnost in občutek neomajnosti. Ob vrhunskem materialu ZeroDye so prednosti novega modela še lahek vmesni podplat EVA, nihajna oblika in poseben sistem zavezovanja BOA®, ki uporabniku omogoča preprosto obuvanje, izjemen oprijem ter optimalno udobje v vseh pogojih. V adidas Terrexu so z mislijo na okolje prišli do inovativnih trajnostnih rešitev, ki jih dopolnjujejo z edinstvenim dizajnom. Tako so naredili nov korak pri oblikovanju obutve, ki pripomore k preseganju lastnih pričakovanj.

Vsaka sled piše novo poglavje, vsak madež in pljusk blata pa pripovedujeta zgodbo o pustolovščinah, ki jih doživite na stranpoteh. Namesto, da odtise narave zdrgnete s čevljev, vas adidas Terrex spodbuja, da jih slavite in nosite s ponosom. Trail čevlje Terrex Two Boa v okviru priprav na prihajajoči Soča Outdoor Festival na brezpotjih že preizkušajo številni slovenski aktivni posamezniki in posameznice.

Ustvarjanju novih zgodb in beleženju edinstvenih izkušenj lahko sledite s @adidasterrex na Instagramu, Facebooku in Twitterju z uporabo #adidasTERREX.