27. februar 2023 - Rene Mlekuž, naš nekdanji alpski smučar, ki je bil del generacije Jureta Koširja, Draga Grubelnika in Mitje Kunca in Sanjski moški Blaž Kričej Režek sta z zanimanjem obiskala edini doživetveni fitnes butik v Sloveniji. Pogumno sta se preizkusila v svetu interaktivnih treningov, ki so ju ponesli v nove dimenzije. Naš najhitrejši kolesar, snovalec in lastnik butika Sported v ALEJI Eduard Žalar je namreč skupaj z ekipo predanih sodelavcev in prijateljev razvil skrivno formulo, ki vas premakne in ohrani v gibanju. »Vodil sem ju skozi digitalno ustvarjene svetove, kjer sta preizkusila svoje zmožnosti,« je pojasnil Žalar.

The trip je poseben trening kolesarjenja, kjer vas motivira do novih razsežnosti huda glasba, nora svetloba, grafika na velikem ekranu in top sound efekti. »Treningi so popolnoma drugačni od tistih, ki sem jih bil vajen do sedaj. Mislim, da to postaja moj drugi dom,« je dejal Sanjski moški, ki prepoznava svoje nove priložnosti v svetu kolesarjenja. Nekdanji smučarski as Mlekuž pa pravi, da je popolnoma pozabil na bolečino. »Izkušnja je zaradi energičnosti popolnoma drugačna.«

Poleg interaktivnega kolesarjenja lahko v Sported-u dosežete zavidljive rezultate tudi z drugimi vadbami s kolesom in ostale, kot so kondicijski treningi z elementi boksa, aerobnih vaj in funkcionalnega treninga Conquer, funkcionalni športni treningi z elementi visoke intenzivnosti Ceremony. Na treningih za hude rezultate vas čakajo energični trenutki tudi na veslačih, assaoult kolesih, ski ergih in tekaški treningi na stezah. Šprinti, sani, vrvi, kettle belli, uteži in še več. Vse zapakirano v trening s prijatelji in najboljšimi trenerji v norem okolju. Po težkem treningu pa si privoščite sprostitev duha s Tai chi-jem, Yogo ali Pilatesom.