V Kranjsko Goro na petek, 10. marca, kot uvertura v Pokal Vitranc ponovno prihajajo svetovno znana imena belega cirkusa ter slovenski znani obrazi in prijatelji Draga Grubelnika - Grube, ki se bodo tudi tokrat pomerili v dobrodelnem veleslalomu.

“Leto je naokoli in spet smo tukaj. Za Grubo, s prijatelji, za dober namen. Smučarska tekma bo znova postregla z večernim spektaklom, ko se bo po progi spustilo prek 200 tekmovalcev in Grubinih prijateljev. Večerni del se tokrat seli na veliko prizorišče ob hotelu Kompas, kjer se obeta rokenrol za Grubo - koncert zasedbe Big foot mama. Ne bo manjkalo niti presenečenj. Vesela sva, da bo letos glavni voditeljski mikrofon po nekaj letih znova vihtel Peter Poles,” sta zaupala organizatorja memoriala Rene Mlekuž in Domen Mavrič. Grubin memorial se bo tudi letos odvijal na smučišču Kekec, s pričetkom ob 19. uri, ko je predviden štart veleslaloma. Po končani dobrodelni tekmi bo na prostoru pred Hotelom Kompas sledil še veliki koncertni spektakel, nastopili bodo BIG FOOT MAMA.

ZVEZDNIKI SE ŽE VRSTIJO
V petek, 10. marca bo tako ob vznožju smučišča Kekec moč videti številne znane obraze. Letošnji prihod na Grubin Memorial so že napovedali: Jure Košir, Mitja Dragšič, Matjaž Vrhovnik, Urška Hrovat, Alenka Dovžan, Tomi Meglič, Sani Bečirović, Gregor Skočir, Ciril Komotar in mnogi drugi. 

LETOS ZBRANA SREDSTVA NAMENJENA BRINI, DEKLICI Z NASMEHOM
Z zbranimi sredstvi iz štartnin in donacij GRUBINEGA memoriala 2023 bomo pomagali živahni deklici Brini, ki se od rojstva bori s cerebralno paralizo in potrebuje vsakodnevno pomoč najbližjih. Sredstva bodo namenjena za kritje osnovnih potrebščin ter stroškov terapij, s tem pa ji bodo omogočeni boljši pogoji za zdrav vsestranski razvoj in lepše preživljanje otroštva.

Podatki za donacije za Brino:
ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE LJUBLJANA MOSTE POLJE
PROLETARSKA CESTA 1, 1000 LJUBLJANA
IBAN: SI56 3300 0000 1303 865
BIC: HAABSI22
KODA: CHAR
NAMEN: HUMANITARNA POMOČ DRUŽINI
SKLIC: SI00 710


Prenesi