V Športnem centru Millenium v ljubljanskem BTC-ju se bo namreč v soboto, 3. junija, odvijal najbolj množičen dogodek za najmlajše, Igrajmo tenis!.

Potekal bo največji teniški turnir, kjer bodo tekmovali otroci iz vseh slovenskih klubov, stari od 8 do 11 let. Vzporedno s turnirjem bo potekala tudi Teniška olimpijada in Ball boys boot camp. Pripravljen je tudi pester spremljevalni program z nagradnimi igrami sponzorjev in partnerjev Tenis Slovenije – ustvarjalne delavnice in napihljiv grad Jolly, igra iz giga loparjem in palačinke Telemach, Home & Cook kava in poligon z električnimi skiroji Big Bang, plaža in poslikava obraza Atlantis … Poskrbeli bomo tudi, da ne boste žejni in lačni, saj imajo v lokalu v Milleniumu za vas pripravljene pice, klobase, toaste, Food4you pa bo zunaj poskrbel za slastne hamburgerje in še mnogo več. Pridite z nami proslaviti teniški festival prav vsi - starši, prijatelji in ostali spremljevalci mladih upov ter vsi teniški navdušenci.

TENIŠKA OLIMPIJADA
Teniška olimpijada se vrača v obliki, kot jo že poznate! Dogodek je namenjen vsem otrokom, ki se želijo v tenisu zabavati, vendar se z njim še spoznavajo. Klubi, prijavite svojo ekipo igralcev na obilico zabavnih in poučnih teniških igric! Datum in ura: sobota, 3. junij, od 13:45 do 14:45 ure Starostna skupina: 6 do 12 let Prijave: do 1. junija 2023 na info@tenis-slovenija.si Zadeva: Prijava Teniška olimpijada Podatki za pošiljanje: Teniški klub (ime ekipe), ime in priimek vodje ekipe, ime in priimek udeležencev. Prijavnina: 15 € na ekipo (1 ekipa = okvirno 10 igralcev)

BALL BOYS BOOT CAMP
Ball boys oz. pobiralci/-ke žogic so otroci, ki s teniškimi žogicami oskrbujejo igralce na teniških turnirjih. Boot camp temelji na predstavitvi vloge in nalog ball boys ekipe, sledi pa ji preizkus vloge v praksi ter zabava. Datum in ura: sobota, 3. junij, od 13:45 do 14:45 ure Starostna skupina: od 10 let naprej Prijave in informacije: Maks Tekavec (+386 51 676 109)

Vsi sodelujoči prejmejo darilne vrečke in priznanja. Da bo dogodek še bolj zanimiv, bodo najmlajše igralce in igralke tenisa ter njihove navijače, spremljali zvesti sponzorji in partnerji Tenis Slovenije. Z različnimi zabavnimi vložki, nagradnimi igrami ter predstavitvami, zabave zagotovo ne bo manjkalo. Vse udeležence prosimo, da imajo poleg športne obutve s seboj dodatne čiste teniške/športne copate, ki jih bodo uporabljali izključno na notranjem igrišču ŠC Millenium. Brezplačna parkirna mesta bodo na voljo v garažni hiši v neposredni bližini.

Več informacij: www.tenis-slovenija.si