Begunje, 8. 12. 2022 - Elan s 77-letno tradicijo tokrat vabi vse na nepozabno brezplačno smučanje v avstrijski Sölden. Kaj morate storiti? Poiščite svoj najljubši smučarski spomin in ga delite med prijatelje ter se s tem uvrstite za žrebanje, kjer lahko prejmete tri brezplačne nočitve v hotelu s štirimi zvezdicami, vstopnico za spa, 3-dnevno smučarsko vozovnico in 3-dnevno uporabo najboljših smuči Elan.

Ste si vedno želeli smučanja v objemu Alp, kjer so neskončne bele proge brez meja? Elan je sinonim za dobre čase in najboljše se imamo vedno v družbi prijateljev in družine v naročju gora. Svojim sledilcem na Instagramu zato dajejo priložnost, da osvojijo nepozabno smučarsko doživetje v Söldnu v Avstriji. Vse, kar morate storiti je, da sledite profilu @elanskis na Instagramu in na svojem javno dostopnem Instagram profilu objavite svoj najljubši smučarski spomin iz prejšnje zime (fotografija, carousel ali reel), označite @elanskis in dodate ključnike #ElanSkis #AlwaysGoodTimesMemories. Nagradna igra velja vse do srede, 14. decembra. Pogoji nagradne igre so dostopni tukaj

Nagradni igri se lahko pridružite tukaj. Z malo sreče boste prejeli 3 x nočitev in polpenzion v hotelu Liebe Sonne s 4 zvezdicami, brezplačno uporabo prostora za sproščanje in bazen, 3-dnevno smučarsko vozovnico in 3-dnevno uporabo najnovejših smuči Elan. Nagrada velja za 2 osebi.