30. marec 2023 - V Cityparku se danes odpira prenovljena trgovina Hervis. Gre za eno najmodernejših športnih trgovin v regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev. Njena največja prednost je jasna delitev na športne svetove, tek, pohodništvo, kolesarstvo in pozimi smučanje s kakovostnim servisom. »Redno prenavljamo trgovine, ker želimo ostati sodobni in nenehno sledimo željam in potrebam naših kupcev. Na ta način smo v 21. letih Cityparka postali paradni konj slovenskih nakupovalnih središč z več kot 120 trgovinami najprestižnejših znamk. Vesel sem tudi, da bomo do poletja odprli še eno novo trgovino,« je povedal center manager Andrej Ropret.

Sicer pa lahko stranke v Hervisu na skoraj 1500 m2 nakupovalnih površin izbirajo med najnovejšimi trendi in izdelki za šport in prosti čas, od tekaških čevljev, športnih ur, ustreznega tekaškega tekstila, ki zadosti vseh okusom in oblikam do kompetentnega svetovanja pri pomerjanju in nakupu tekaške obutve. Središče trgovine je info točka, ki kupcem nudi kopico inovativnih storitev. Eno izmed glavnih novosti predstavlja 3D analiza stopal z napravo Safesize, ki s tridimenzionalno analizo stopal in apliciranim pritiskom na podlago stranki v le nekaj sekundah analizira tehniko teka in ponudi idealno prilegajoč se tekaški čevelj.

V naslednjih mesecih bodo poslovalnico še razširili in v pritličnem delu zgradili največjo kolesarsko trgovino v Sloveniji, ki bo imela veliko novih blagovnih znamk, izdelkov in opreme. Kupci bodo lahko izbrali kolesa po meri glede na individualne potrebe in telesne predispozicije ali si izposodili kolesa. Posebnost prenovljene trgovine je tudi povsem nov kolesarski servis. Poleg varnostnih pregledov je možna še montaža kolesa ob nakupu, kjer upoštevajo želje glede individualnih nastavitev in morebitnih drugih posebnosti.

Več informacij na www.citypark.si.

Foto: Robert Krumpak