Maribor, 16. november 2022 - Zima in z njo povezane radosti so pred vrati, zato je zdaj čas, da dopolnimo svojo garderobo z novimi kosi in preverimo stanje zimske športne opreme, da bo ob prvem snegu vse nared za nepozabna doživetja. V petek in soboto, 18. in 19. 11., bo v mariborskem nakupovalnem središču Europarkov in Hervisov sejem zimske športne opreme, na katerem bodo obiskovalci lahko izbirali med novo in rabljeno opremo za zimske športne aktivnosti. Sejem zimske športne opreme bo v rdeči medetaži Europarkove garažne hiše odprt v petek in soboto od 9. do 21. ure. Obiskovalci bodo lahko izbirali med športno opremo za različne zimske aktivnosti, v trgovini Hervis pa so pripravili številne sejemske popuste in akcijsko ponudbo pri nakupu nove opreme.

Ta konec tedna tudi Europarkov festival medu
V petek in soboto bo v nakupovalnem središču tudi tradicionalni Europarkov festival medu, ki bo pospremil Dan slovenske hrane in slovenskega tradicionalnega zajtrka, ki ga letos obeležujemo v petek, 18. novembra. Obiskovalci Europarka bodo lahko spoznali domače čebelarje in poskusili slovenski med ter ostale medene dobrote. Za prijetno doživetje so organizatorji pripravili ustvarjalne delavnice. Festival medu je obenem lepa priložnost za nakup prazničnih pozornosti slovenskega porekla za najbližje. Ena od idej, kako razveseliti najdražje, je lahko tudi darilni bon Desetak, ki ga je mogoče izkoristiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji. Z njimi si bo vsak obdarovanec lahko izbral kaj lepega po svojem okusu.

Največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije bo v petek, 18. novembra zažarelo v praznični dekoraciji, kmalu pa se obetajo številni čarobni dogodki. Več informacij o pestrem dogajanju je dostopnih na naši spletni strani in na družabnih omrežjih.

Foto: AV studio in Bojan Mihalič