Spoštovani starši in mladi tenisači, za vas smo skupaj s turistično agencijo Kompas pripravili Teniški kamp v Kranjski Gori, ki bo potekal od 19. do 23. avgusta 2024 v Hotelu Kranjska Gora. Namenjen je vsem otrokom ter staršem, ki bi želeli aktivno preživeti del poletnih počitnic in hkrati izboljšati nivo igranja tenisa z ekipo profesionalnih trenerjev

Teniški kamp je namenjen vsem otrokom od 9 leta naprej, ki bi radi preživeli aktiven čas v Kranjski gori in hkrati izpopolnili svoje teniško znanje z odlično ekipo trenerjev, ki bodo poskrbeli za pestre treninge na teniških igriščih in zanimive ure ob igrišču. Da jim bo kamp ostal dolgo v spominu bo skrbela ekipa trenerjev in animatorjev tudi v času, ko tenis ne bo v prvem planu. Spoznavali bodo lepote Kranjske gore in se preizkušali v številnih igrah in druženjih tudi v večernem času. Program je okviren, ki pa se bo prilagodil glede na vremenske razmere in zahteve. Tudi za družine, ki bi radi preživeli tako obliko počitnic smo pripravili program, kjer bodo trenerji v dopoldanskem času poskrbeli za nadgradnjo teniških udarcev pri starših, v popoldanskem času, pa bodo lahko igrali tekme med seboj v obliki dvojic ali posameznih tekem.

Komu je kamp namenjen in kaj vključuje?
- Udeleženci: namenjen je vsem otrokom od 9. leta starosti, ne glede na nivo predhodnega teniškega znanja. Kampa se lahko udeležijo otroci začetniki, kot tudi tisti, ki nastopajo na tekmovanjih.
- Program za družine: starši, pridružite se svojim otrokom in izpopolnite svoje teniško znanje tudi vi.
- Profesionalni teniški treningi: otroci bodo izpopolnjevali svoje veščine pod vodstvom vrhunskih trenerjev.
- Spoznavanje turističnega kraja: poleg tenisa bodo otroci imeli priložnost raziskovati lepote Kranjske Gore.
- Različne igre in aktivnosti: poleg tenisa, se bodo otroci preizkusili v različnih športnih igrah, ki bodo dodatno popestrile dneve.
- Druženje in nova prijateljstva: večeri bodo namenjeni druženju, sklepanju novih prijateljstev in ustvarjanju trajnih spominov.

Ne zamudite te izjemne priložnosti in nadgradite svoje in otrokovo teniško znanje v prelepi Kranjski Gori. Ne le, da se bodo otroci zabavali in učili, ampak bodo tudi spoznali nove prijatelje in uživali v varnem in spodbudnem okolju. Za podrobne informacije o rezervaciji, predvidenem programu ter dodatnih aktivnostih obiščite Kompasovo spletno stran ali si oglejte priloženi letak.


Prenesi