Pridružite se nam na najbolj srčnem teku leta, kjer tečejo otroci za otroke! 8. dobrodelni Skazin tek OTROK OTROKU, 10.6.2023 ob 10h, na parkirišču podjetja Plastika Skaza v Velenju. Na letošnjem teku zbiramo sredstva za projekt Botrstvo, z njimi bomo podprle mlade talente iz težavnih okolij. Z vsako plačano štartnino v višini 5€, boste podprli razvoj teh čudovitih otrok. Vsi prijavljeni mali tekači prejmejo super majico in bogato vrečko presenečenja na dogodku.

Obiskovalce bo skozi nepozaben dan popeljal priljubljeni radijski voditelj Janko Simon Klanfer, za zvrhano mero srčnosti bo skrbela tudi pobudnica in gostiteljica dobrodelnega teka Otrok otroku Tanja Skaza, solastnica Skaze in direktorica Inštituta Skaza. Ribič Pepe bo poskrbel za razigranost dogodka - prepeval bo, spodbujal na štartu ter nasmehe risal, in da, rad se tudi fotografira! Pripravite se na čarobni šov. Za vroče plesne ritme bo poskrbela Mini DJ akademija, kjer bodo mladi DJ-i razkrili skrivnosti poti do uspeha, da postanejo svetovno znani kot David Guetta, Marshmello ali Umek! A če vas bolj privlači le zabava za lastno uživanje ali kot hobi, bodo DJ-i z veseljem delili vse podrobnosti z vami. Obetajo se nepozabni ritmi.

Letos bodo predstavniki projekta Botrstvo prejeli donacijo Skaze, a to še ni vse! Za vse udeležence dogodka pripravljamo tudi super ustvarjalne delavnice, kjer bodo otroci izdelali okraske, ki bodo napolnili njihove domove s čarobnostjo. Ustvarjalnost bo naša vodilna zvezda. Animatorji iz Hiše zabave Pustotnik bodo poskrbeli za nepopisno zabavo na različnih postajah. S poslikavo obraza, bleščečimi tatujčki, igro štiri v vrsto in zabavnimi gibalnimi igrami ne bo dolgčas. Poleg tega bodo otroci lahko preizkusili svoje spretnosti v napihljivem pikadu. Pustite domišljiji prosto pot.

Ob vsej dobrodelnosti, zabavi, glasbi, smehu in številnih igrah bodo otroci tudi siti in hidrirani. Poskrbeli smo, da boste imeli nekaj dobrot za pod zob in osvežitev. Seveda pa ne smemo pozabiti na srečelov, kjer bo vsaka srečka dobitna! Pridružite se nam in dodajte še več čarobnosti tej že tako zmagovalni kombinaciji. Brez dvoma je Skazin dobrodelni tek Otrok otroku rezultat močnega partnerstva med našimi sponzorji, donatorji in organizacijskim odborom. Skupaj smo dokazali, da je mogoče doseči velike stvari, ko se ljudje združimo v podpori skupnim ciljem. Iskreno se zahvaljujemo vsem našim sponzorjem in donatorjem za njihovo neprecenljivo podporo.

Ne zamudite priložnosti za dobrodelnost in noro zabavo! Pridružite se tej edinstveni priložnosti, kjer bomo s tekom pokazali svoje veliko srce! Prijavi se tukaj: https://otrokotroku.skaza.com / otrokotroku@skaza.com