Eurogarden
23Maj 2022

Druženje z legendo: Meet&Greet z Marcosom Tavaresom

23.05.2022 ob 17:00

Europark Maribor

Marcos Tavares, priljubljeni nogometaš in kapetan vijoličastih, bo čez slaba dva tedna odigral svojo zadnjo tekmo v dresu NK Maribor. V ponedeljek, 23. maja, torej po njegovi zadnji tekmi, pa ga bodo ob 17. uri zvesti oboževalci lahko pozdravili in mu osebno čestitali na dogodku Meet&Greet v mariborskem Europarku. Obiskovalci si bodo lahko zagotovili tudi podpisan izvod Tavaresove knjige Legenda in se z brazilskim nogometašem fotografirali. 

Pestro dogajanje v družbi legende
Druženje z Marcosom Tavaresom se bo v mariborskem Europarku začelo v ponedeljek, 23. maja, ob 17. uri na osrednjem prireditvenem prostoru. Vzponov in padcev polno življenjsko zgodbo sta v knjigo Legenda zajela Boštjan Narat in Janja Vidmar, del kupnine od prodane knjige pa bo šel v dobrodelne namene. Organizatorji obljubljajo privlačno nagradno igro, v kateri si bodo lahko tako posamezniki kot družine priigrali druženje z Marcosom ter lepe nagrade. Ne zamudite idealne priložnosti, da skupaj z legendo mariborskega nogometa proslavite sijajno športno kariero, ki nas je dolga leta navduševala. 

Za udeležbo v nagradnih igrah in več informacij pozorno spremljajte Europarkovo spletno stran ter družbeni omrežji Facebook in Instagram.

Foto: športna agencija Proelium


Nazaj