Modne kraljice se seveda spoznajo na obleke, na barve in kroje ter na to, kako vse skupaj sestaviti v popolno kombinacijo. Imajo tudi tisti pravi občutek za resnično pravi stil. Kako torej najti in zgraditi svoj prepoznavni slog oblačenja? Pred vami je 7 preprostih skrivnosti dobrega sloga.

Bodite zvesti
Znane stilske kraljice imajo pogosto en kos oblačila, kateremu so zveste, in ki je osnova njihovih modnih kombinacij. Razmislite o tem, kaj vam resnično pristaja in razvijte lastni modni slog.

Pozabite na trende
Skoraj vsak dan splet preplavijo drugi, novi modni kosi. Nekateri med njimi v hipu postanejo pravi modni hit, drugi pa so lahko popolnoma zgrešeni. Trendi prihajajo in grejo, klasika pa je večna, zato pravi modni sladokusci prisegajo na klasična oblačila ter detajle, s katerimi izražajo svojo drznost in edinstvenost.

Izogibajte se kopiranju kombinacij z modnih pist
Namesto kopiranja se prepustite svojemu modnemu instinktu in združite kombinacije po svojem okusu.

Ne zavrzite starih oblačil – ukrojite jih
Morda v tem niste dovolj spretni, vendar vedno lahko uporabite storitve šivilje. Tako starem kosu oblačila lahko vdihnete novo življenje - iz dolge obleke naredite kratko, spremenite videz svojega krila, prilagodite hlače svoji višini ...

Spoznajte svoje telo
Če dobro poznate svojo obliko in silhueto telesa, potem boste vedeli, kako se dobro obleči. Zato pri nakupu novih oblačil vedno upoštevajte razmerja svojega telesa. Na primer, široke hlače so lahko zelo moderne, vendar ne laskajo nižjim ženskam – izbirajte modele, ki so ustvarjeni za vašo postavo.

Mešajte ženske in moške kose
Iz omare svojega partnerja si izposodite usnjeno jakno in jo kombinirajte s svileno srajco. Iz moške omare si lahko izposodite tudi klasično belo srajco in jo združite s svojim najljubšim suknjičem in hlačami. Ko se nehate obremenjevati z delitvijo oblačil na moške in ženske kose, se odpre prostor za zanimive modne igre.

Ko ne veste, kaj obleči, se vrnite preizkušenim kombinacijam
Vsi se znajdemo v situaciji, ko se vprašamo - “Kaj naj oblečem? Nič primernega nimam.” V tem primeru se vrnite preizkušenim kombinacijam, v katerih ste videti dobro in v katerih se počutite udobno, posebej, če ste utrujeni in slabe volje. Preprosta kombinacija, ki ne zahteva prav veliko: kavbojke z navadno belo srajco, dobre superge, natikače ali sandale (priporočamo one iz pestre ponudbe znamke Ara), bo univerzalna in hitra rešitev - in seveda nasmeh, ki ostaja ključnega pomena.