Prebivalci Ribnice in okolice bodo od 11. junija lahko nakupovali v novi dm prodajalni. Vrata bo odprla v obrtni coni Ugar 2, otvoritev pa bo v znamenju druženja, športa, razvajanja in popustov. Na ta prav poseben dan se bo ekipi v prodajalni dm pridružil tudi ribniški župan Jože Levstek, ki bo kupce pozdravil med 16. in 17. uro.

V tem času pa se bodo obiskovalcem pridružili tudi predstavniki Nogometnega kluba Ribnica. Otroci se bodo lahko preizkusili v različnih športnih aktivnostih, vsi tisti med 8. in 12. letom starosti, pa se bodo lahko prijavili tudi na brezplačne dm športne urice, ki bodo potekale v sklopu iniciative Rastemo s športom 1x tedensko vse do oktobra. Za zabavo otrok s poslikavami obraza in drugimi vragolijami bo na dan otvoritve skrbela prikupna Cvetka Marjetka, dame pa bodo lahko brezplačno preizkušale izdelke trend IT UP.

Poskrbeli bodo namreč za brezplačno ličenje in manikuro, nakupovanje pa bodo obiskovalcem olajšale in polepšale tudi številne ugodnosti. Če bo nakup znašal nad 30 €, bo kupce na blagajni čakal 20 % popust, pri nakupu nad 20 € popust v višini 15 %, pri nakupu nad 15 €, pa bo dm svoje stranke nagradil s popustom v višini 10 %. V aktivnosti Preprosto ugodno! bodo obiskovalci lahko izbirali med več kot 150 izdelki, kjer bodo ob nakupu enega izdelka drugega dobili brezplačno.

Več informacij