Oktober 2015 - BEKO, ena izmed najhitreje rastočih znamk in veliki inovator na področju bele tehnike, naredi kuhanje enostavno in zabavno. BEKO pametne rešitve za pametne generacije spreminjajo kuhinjo, srce doma, v veliko več kot le prostor za pripravljanje obrokov – v prostor za razvajanje in druženje. Nova Beko Cooking linija pametnih kuhinjskih aparatov zagotavlja preprosto pot do vrhunskih kuharskih mojstrovin za vso družino, hkrati pa linijo odlikuje eleganten moderen dizajn, ki polepša vsako kuhinjo.

Inovativne Beko pečice olajšajo peko z naprednimi funkcijami. Funkcija Split&Cook s prostorsko delitvijo notranjosti pečice omogoča hkratno peko dveh različnih glavnih jedi z ločeno nastavitvijo temperature in časom peke, pečica BekoChef prinaša funkcijo zdrave peke s paro, pečica Beko InnovaChef pa ponuja paleto kar 82 receptov na barvnem zaslonu LCD, preko USB vhoda pa lahko dodajate svoje najljubše recepte in fotografije.

Beko je za ljubitelje pice razvil program PizzaPro, ki z dodanim kamnom za peko pice in nastavitvijo temperature na 310 °C v le 5 minutah poskrbi za okusno pico v udobju doma, s kompletom BreadMaker pa bo kuhinja postala prava mala pekarna. Da po okusni pojedini ostane posoda kristalno čista, poskrbijo Beko pomivalni stroji s funkcijami SteamGloss za bleščečo posodo in GlassShield za daljšo življenjsko dobo vaše steklene posode. BEKO tako omogoča, da se v kuhinji vsak počuti kot pravi kuharski velemojster.

Kuharski mojster Beko InnovaChef
Brez ideje za kosilo? Prepustite se kuharskemu mojstru BEKO! Priprava jedi s pečico BEKO InnovaChef je preprosta tudi za manj vešče kuhanja. Ponuja kar 82 receptov in potrebuje le nekaj vaše asistence. BEKO InnovaChef na barvnem zaslonu LCD na dotik prikaže vse potrebne podatke, od sestavin do postopka peke,  temperature in časa priprave. Vi samo izberete jed, ki jo želite, pripravite sestavine in sledite preprostim navodilom po posameznih korakih, kar vam pričara edinstveno kuharsko izkušnjo. Ta posebna pečica ponuja navodila v celo 13 različnih jezikih in omogoča, da barvo zaslona prilagodite vašemu okusu in trenutnemu razpoloženju. Prek USB ključka pa lahko tudi naložite recepte svojih najljubših jedi ali fotografije svojih najdražjih.

Specialist za velike pojedine
BEKO pečice odlikuje izjemna prostornost. Najprostornejša pečica CookMaster s šestimi nivoji in 82 litrsko prostornino je na primer dovolj velika za peko kar 100 piškotov naenkrat. Z Beko tehnologijo prostorske peke lahko hkrati pripravite kar tri jedi, predjed, meso in prilogo, ki bodo zaradi enakomernega kroženja zraka na vsakem nivoju lepo in sočno pečene iz vseh strani, brez mešanja vonjav in okusov. Posebna pametna pečica s tehnologijo Split&Cook pa omogoča peko dveh različnih jedi naenkrat, popolnoma ločeno. Vsebuje namreč dva notranja dela s preprosto odstranljivo pregrado, brez katere je z 80 litrsko prostornino to največja prostorsko deljiva pečica na trgu. Vsakemu delu posebej lahko nastavimo svojo temperaturo in celo različen čas peke, pri tem pa se vonji in okusi ne mešajo. Idealna je za peko večjih kosov in je nepogrešljiv pomočnik posebej v času praznikov, saj boste lahko z njeno pomočjo brez napora pripravili pojedino za vso družino in prijatelje.

Zdrava peka s paro
Profesionalni kuharji vedo, da peka s paro pomeni boljši okus in privlačnejši videz hrane. Pečica BekoChef prinaša to skrivnost iz svetovno priznanih restavracij naravnost v vašo kuhinjo. S funkcijo peke s pomočjo pare SteamAid, zagotavlja ohranjanje vitaminov, hranljivih snovi in naravne arome živil, ter tako povečuje kakovost pripravljenih jedi. Med peko z izbranim programom se ob natančno določenem času v notranjost pečice samodejno vbrizga para, dodaja pa se jo lahko tudi ročno. Para je nepogrešljiva pri peki mesa in rib, saj ohranja sokove ter zmanjšuje maščobo. Z inovativno BEKO pečico so izsušena pečenka in mastno meso preteklost. Peka s paro je odlična tudi za ustvarjanje hrustljave skorje pri pecivih in na kruhu.

Profesionalna kuhinja v udobju doma
Ni ga čez slasten zlato zapečen francoski krompirček, hrustljavega hlebca kruha ali okusne pice, po kateri si lahko obliznete prste. Kaj če bi lahko vse to enostavno pripravili v udobju svojega doma? Z izjemnim kompletom PizzaPro lahko na kamnu za peko pice doma v le 5 minutah postrežete slastno domačo pico, s posebno posodo za peko kruha BreadMaker pa bo vaša kuhinja lahko vsak dan dišala po sveže pečenem hlebcu. Zahvaljujoč pečici BEKO s kompletom HomeFritte lahko s kar 13-krat manjšo količino olja pripravite zdrav krompirček ali pokovko za večere ob dobrih filmih. Zmožnosti vaše kuhinje bodo z Bekom prerasle običajne meje domače kuhe.

Kristalno čista posoda
Po veliki pojedini po navadi ostane kuhinja polna umazane posode, ki s časom skozi pomivanje tudi izgublja sijaj. S pomivalnim strojem Beko s funkcijo SteamGloss se bodo kozarci zaradi pare brezhibno svetlikali, tehnologija AquaIntense pa bo poskrbela še za najbolj trdovratno zasušeno umazanijo. Da bo steklena posoda dočakala tudi 20-krat daljšo življenjsko dobo pa zagotovi Beko tehnologija GlassShield. Vaša posoda bo z Bekom večno kot nova in sijoča.

Ekskluzivni distributer za BEKO v Sloveniji je podjetje Big Bang, ki slovenskim potrošnikom prinaša ekološko prijazne in pametne tehnološko dovršene produkte BEKO s 5-letno garancijo.

www.BEKO-si.com