JYSK je ob prihajajočih praznikih na družbenih omrežjih začel s kampanjo »Čarobnost praznikov izpod tvojih rok«, katere cilj je spodbujati trajnost in zelen način razmišljanja tudi med prazniki. Kot podjetje, ki vključuje okoljsko trajnost v vsa relevantna področja svojega delovanja, želi s to kampanjo sporočiti, da je narava vedno najboljši navdih in da so najlepši spomini tisti, v katere vložimo lasten trud in čas.

Naredite svoj adventni venček
Doslej so akcijo podprli številni vplivneži in posamezniki, ki so iz naravnih materialov sami sestavili in pripravili svojo najljubšo božično dekoracijo – adventni venček, svoje domiselne kreacije pa so objavili na družbenih omrežjih s ključnikom #JYSKCarobnostPraznikov.

JYSK-ova božična čarovnija
Z začetkom adventnega obdobja bodo mnogi želeli z različnimi prazničnimi dekoracijami, okraski za božično drevo, svetilkami, prti in podobnim v svoj dom vnesti malo čarovnije. JYSK ima tudi to sezono edinstveno božično ponudbo, ki ponuja nekaj za vsakogar – za tiste, ki uživajo v sijaju in razkošju, pa tudi za tiste, ki menijo, da je manj pravzaprav več, zato raje izberejo minimalizem in naravne tone. Kampanja »Čarobnost praznikov izpod tvojih rok« spodbuja kombiniranje JYSK-ovih dekoracij, ki jih lahko tudi po končanih praznikih uporabite doma, in naravnih materialov, kot so storži, želodi, mah ali šipek, ki jih zlahka najdete na sprehodu po svojem najljubšem gozdu. To je recept za edinstvene praznike v sproščenem danskem t. i. hygge stilu.

JYSK je mednarodna veriga trgovin s skandinavskim poreklom, ki prodaja izdelke za dom. Prva trgovina je bila odprta na Danskem leta 1979, danes pa ima JYSK več kot 3.000 trgovin in 26.500 zaposlenih v 50 državah.  JYSK je del skupine Lars Larsen, ki je v družinskem lastništvu in ima skupne prihodke v višini 4,8 milijarde EUR. Prihodek podjetja JYSK je 4,4 milijarde EUR.