Na neodvisnem testu Konsument avstrijske Zveze za informiranje potrošnikov je cvetlični med Hoferjeve lastne blagovne znamke Grandessa prejel najvišjo oceno »zelo dobro«. na neodvisnem testu Konsument avstrijske Zveze za informiranje potrošnikov je cvetlični med Hoferjeve lastne blagovne znamke Grandessa prejel najvišjo oceno »zelo dobro«.

Med 60 različnimi vrstami, ki so potrošniku na voljo, so pod drobnogled vzeli 20 vrst cvetličnega medu različnih proizvajalcev. V naboru izdelkov, ki sta jih analizirali tako strokovna kot tudi ljubiteljska komisija, je cvetlični med Hoferjeve lastne blagovne znamke Grandessa prejel skupno oceno »zelo dobro«. Komisiji sta med testirali glede na kemijsko sestavo, poreklo, senzorične lastnosti (okus, videz, vonj, konsistenca) in pravilnost označevanja na embalaži. Analiza je potrdila odlično kakovost medu, v katerem ni sledi antibiotikov, fitofarmacevtskih sredstev ali težkih kovin. Dodatno je ovrgla odvečno skrb glede prisotnosti gensko spremenjenih snovi.

»Ponosni smo, da se je izdelek naše lastne blagovne znamke ponovno na neodvisnem testiranju odrezal tako dobro, saj je zagotavljanje najvišjih standardov kakovosti eno naših temeljnih vodil,« pravijo pri Hoferju. Cvetlični med v dozirni embalaži Hoferjeve lastne blagovne znamke Grandessa je že četrti izdelek, ki je prejel zavidljivo oceno na omenjenem testu avstrijske Zveze za informiranje potrošnikov. Izdelek se proizvaja v Avstriji in je na voljo tudi slovenskim kupcem v vseh Hoferjevih poslovalnicah v Sloveniji.

Cena izdelka na dan 26. 1. 2015: Grandessa cvetlični med v dozirni embalaži (500 g): 2,99 €

Več informacij na www.konsument.at in www.hofer.si.


Nazaj