Ljubljana, 3. 2. 2015 - Sporočilo oglasne kampanje »Spočet z ljubeznijo« dobiva interaktivne razsežnosti. Prvič od vstopa trgovine Hofer na slovenski trg bodo lahko uporabniki družbenih omrežij preko Facebook aplikacije sodelovali pri oblikovanju prodajnega programa sveže pečenih pekovskih dobrot. Preko aplikacije bodo lahko po lastnem okusu ustvarjali recepte - zmagovalnega bodo z glasovanjem izbrali ravno uporabniki Faceboka. Najboljši izdelek bo v maju predvidoma naprodaj v vseh Hoferjevih poslovalnicah.

Pri Hoferju vam prvič ponujajo priložnost, da svoj recept za kruh, štručko ali rogljiček zagledate na prodajni polici: odločili so se, da k oddaji predlogov za pekovske dobrote povabijo prav svoje kupce, ki to lahko storijo preko Facebook aplikacije vse do 2. marca.

Sodelovanje je preprosto: uporabnik izbere želeno obliko, testo in sestavine, na koncu pa svojo dobroto še poimenuje in ji odda skrivno sestavino, ki njegov recept naredi še bolj edinstven. Med sodelujočimi bo žirija izbrala 5 finalistov, katerih recepte bo tudi spekla in jih kupcem spet ponudila v končni izbor: zmagovalca bodo na podlagi glasovanja izbrali ravno uporabniki Facebooka med 6. in 12. aprilom.

V mesecu maju bo zmagovalna dobrota predvidoma že naprodaj, in sicer v vseh Hoferjevih poslovalnicah v Sloveniji. Ustvarjalce finalnih petih receptov bodo nagradili s kulinarično obarvanimi nagradami, 100 naključnih izžrebancev pa si bo lahko brezplačno privoščilo novo Hoferjevo dobroto po recepturi zmagovalca.

»Veseli smo, da nam sodobna tehnologija ponuja priložnosti za vključevanje naših kupcev v proces nastajanja izdelka, saj na ta način lahko prisluhnemo njihovim željam in potrebam na najbolj neposreden način,« pravijo pri Hoferju, kjer si nenehno prizadevajo izpolnjevati svoje osnovno načelo ter kupcem ponujati najvišjo kakovost po najnižji ceni.

Sveže pekovske izdelke, ki so trenutno v prodaji v vseh Hoferjevih poslovalnicah, si oglejte na www.okus.tradicije.si. Povezava do aplikacije.


Nazaj