Spoštovana učiteljica in učitelj, v mesecu juniju vas vabimo, da svoj razred, triado ali celo šolo prijavite na TEHNIŠKI DAN NA PROSTEM, ki ga lahko izvedemo v učilnici na prostem, na igrišču ali na šolskem travniku. Na vašo šolo kjerkoli v Sloveniji pridemo z vsem potrebnim materialom za izvedbo tehniškega dne.

Na naši spletni strani lahko najdete proste termine tehniških dni za šolsko leto 2020/21 in SPLETNO PRIJAVNICO, s katero si lahko za prijave do 15. junija 2020 zagotovite znižano ceno tehniškega dne. V kolikor prijavite termin tehniškega dne do vključno 15. junija 2020, je cena na učenca za 5-urni tehniški dan 7.50 EUR + DDV (9.15 EUR z DDV). Cena na učenca po tem datumu je 8 EUR + DDV (9.76 EUR z DDV). V ceno so všteta vsa gradiva, materiali in drugi stroški. Pridemo na katero koli šolo v Sloveniji. Zagotovite si želeni termin, ki najbolje ustreza vam in vašim učencem, in obenem tudi ugodnejšo ceno. Ob tej priložnosti vam za 5-URNI TEHNIŠKI DAN NA PROSTEM nudimo ZNIŽANO CENO, ki je z vsemi stroški in materiali 7.50 EUR + DDV/učenca. 

Delavnice, ki jih izvajamo v okviru tehniških dni, so primerne za učence od 1. do 9. razreda in potekajo na šoli, v okolici šole ali v domačem kraju. Tehniški dan traja 5 šolskih urUčence v uvodnem predavanju in pogovoru najprej seznanimo s temo, potem pričnejo s praktičnimi/izkustvenimi delavnicami. Zadnja ura je namenjena delovnim listom in refleksiji. S seboj prinesemo vse gradivo in material, ki ga potrebujemo za izvedbo delavnic. Z veseljem pridemo v vsako osnovno šolo po Sloveniji. Tehniški dan lahko z obiskom večje ekipe arhitektov v istem dnevu izvedemo za vse razrede osnovne šole.

Če potrebujete kakšno pojasnilo ali imate kakršno koli vprašanje, smo vam na voljo. Pripravljamo tudi tematske izobraževalne arhitekturne sprehode in druge delavnice, ki jih lahko izvedemo v vašem kraju, v bližnji okolici ali v Ljubljani, ko s šolo pridete na ogled predstave ali razstave.

NOVI TERMINI IN PRIJAVNICA


Nazaj