Po tem, ko je svoj zagrebški nastop razprodal v rekordnem času, Jimmy Carr za isti dan napoveduje ekskluzivni Late Night Show! Jimmy Carr, vsekakor najbolj poznan komik Netflixa je svoj nastop v zagrebški dvorani Vatroslav Lisinski, ki bo 15. novembra, razprodal v rekordnem času. Zaradi velikega zanimanja, je tako padla odločitev, da bo na isti dan priredil ekskluzivni Late Night Show, ki bo takoj po koncu prve predstave!

Carr je svojo priljubljenost po vsem svetu poglobil s tremi Netflixovimi specialkami. Prav tako je bil tudi prvi britanski komik, ki je s tem pretočnim velikanom sklenil pogodbo, kar mu je poleg edinstvene znamke humorja omogočilo številne druge projekte in nastope – je reden gost najprestižnejših britanskih in ameriških televizijskih oddaj, kot so Tonight Show, The Late, Late Show in Late Night s Conanom O'Brienom. Britanski Guardian ga je označil za "komičnega junaka našega časa", kar je prepoznala tudi publika širom sveta, zaradi česar se lahko Carr pohvali z več kot 480.000 prodanimi vstopnicami na zadnji turneji – število, ki ga namerava preseči pred koncem 2022.

Poznan je po briljantnih, pogosto nesramnih, šalah na meji "dobrega okusa", stand-up občinstvo pa ga prepoznava kot enega najboljših impro komikov – njegove interakcije z občinstvom in iznajdljivi odgovori odlično dopolnjujejo njegovo osnovno gradivo in zaokrožajo celotno izkušnjo. V Lisinski prihaja s svojim najnovejšim programom »Terribly Funny« , sestavljenim iz 100 % novega in nikoli objavljenega materiala.

Vstopnice najdete na Entrio.hr, Ulaznice.hr in na blagajni Dvorane Vatroslava Lisinskega.


Nazaj