Ljubljana je prvo mesto v Sloveniji, kjer so se udeleženci Čarobne božične delavnice družili in ustvarjali iz materialov in izdelkov, ki so na voljo v JYSK-u. Delavnica je potekala v kuharskem studiu Primoža Dolničarja.

»Life Club koncept delavnica spodbuja vrednote povezane s kakovostjo življenja, dizajnom, dansko kulturo in aktiviranjem skupnosti skozi družbeno odgovorne projekte. Veseli smo, da smo začeli nov trend v upanju na čim več takšnih druženj s tematiko, ki je zanimiva našim kupcem.« pravi Zvjezdana Novak, Sales & Marketing Manager JYSK Slovenija, Hrvaška, BiH i Srbija.

Stranke, ki so se prijavile na delavnico preko JYSK-ovih družbenih omrežij, so imele možnost spoznati diplomirano oblikovalko Jano Koteska in njene kreativne predloge božične dekoracije. Jane Koteska je sicer znana manekenka in blogerka s področja notranje dekoracije. Na delavnici je predstavila 5 različnih predlogov praznične okrasitve: minimalističen slog, zelenje in osvetlitev, zlata barva, različna dekoracija in zavijanje daril. Udeleženci so se preizkusili v samostojni izdelavi božičnega venčka za vhodna vrata, s katerim bodo praznično pričakali prijatelje in družbo. V samo 90 minutah so nastale čudovite dekoracije venčkov, s katerimi bodo okrasili svoje domove. Jana Koteska jim je razkrila nekaj trikov, kako na prvi pogled nepremagljive kreativne izzive spremeniti v prijetno opravilo.  

»Nikoli ni prepozno, da božično čarovnijo vnesete v svoj dom. V teh praznikih namenite nekaj časa sebi, svoji družini in prijateljem ter skupaj izdelajte lepo DIY dekoracijo, nad katero bodo vsi navdušeni. Upam, da smo udeležence motivirali, prav tako tudi vse ostale stranke JYSK-a, da bodo kreativni z minimalnim naporom, ker so vsi potrebni materiali na voljo na enem mestu, v JYSK trgovinah.« pravi moderatorka delavnice Jana Koteska.

Vsi okraski in venčki so nastali v kombinaciji z naravnimi materiali. Ob uporabi dekoracije in okraskov so udeleženci dodali še svojo osebno noto in izkušnjo naredili še posebnejšo. Kako je potekala delavnica, katere materiale so uporabili in kakšen je končni rezultat lahko vidite na Instagram profilu @jysksi in @janakoteska. Upamo, da bodo vsi dobili navdih za dekoriranje svojega doma in ustvarjanja lastne božične čarovnije.

JYSK Slovenija vsem želi srečne in vesele počitnice v krogu ljubljenih oseb.

Opis fotografije (z leve proti desni): Jana Koteska, Zvjezdana Novak, Sonja Mlakar, Primož Dolničar in Martina Belić


Nazaj