Največji družinski dogodek - Čarobni dan, je v nedeljo barval srečo v Kranjski Gori. Zimska verzija čarobnega dogodka, ki ponuja družinsko  smučarajanje in pestro glasbeno dogajanje, je privabila še več obiskovalcev kot lani.

Poleg čarobne dobrodelne note, je namen Čarobnega dne družinam omogočiti aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Zato so organizatorji – Zavod Zaupanje, ponudili najugodnejši družinski smučarski paket, v sodelovanju s Smučarsko šolo Ski School.si Kranjska Gora, Smučarsko šolo Urške Hrovat, Smučarsko šolo ASK in Smučarsko šolo Kekec, pa omogočili brezplačno šolo smučanja in deskanja 100-im otrokom.

Za ceno eno vozovnice je smučala vsa družina, brezplačno pa se je smučanja učilo 100 otrok. Mladi smučarji so uživali in se učili novih smučarskih trikov v družbi Urške Hrovat, na smučišču pa se srečali tudi z Juretom Koširjem. Na čarobnem odru pa so obiskovalce greli učenci glasbene šole Osminka, ki so poleg zimzelenih otroških, pripravili pravo glasbeno poslastico – z uspešnicami Eurosonga so nas popeljali v kar 13 držav. Na Čarobnem odru je nastopil talentiran Stiven Rahman, ki je zopet navdušil.

Beseda organizatorke dogodka, Barbare Novak: »Veseli me, da je bilo letos še več obiskovalcev kot lani in da se naš namen dobro uresničuje. Čarobni dan postaja iz leta v leto bolj priljubljena prireditev za družine in lepo je videti in začutiti dan obarvan z otroško srečo, veseljem in plemenitimi dejanji, za kar se iskreno zahvaljujem tako obiskovalcem, kot seveda tudi nastopajočim in soorganizatorjem«.

Avtorica fotografij: Jana Šnuderl


Nazaj