Največji spoznavno-erotični portal pri nas Urgenca.com je Slovenke in Slovence (4.751 respondentov) povprašal, kdaj so prvič seksali, kje in s kom so prvič delili svojo intimnost, kako pogosto se podajo med rjuhe in koliko časa trajajo spolni odnosi.

Kdaj Slovenci v povprečju prvič seksamo?
Povprečna starost anketiranih Slovencev pri prvem spolnem odnosu je okoli 19 let. Slovenke v povprečju prvič med rjuhe skočijo nekoliko prej, Slovenci pa pri dobrih 19-ih. Najpogosteje je to doma pri starših, v naravi ali v avtu. 31% moških anketirancev je prvi seks izkusilo z resno partnerko, kar 42% pa s prijateljico. Zanimivo, pri ženskah je ta delež 58% z resnim partnerjem in 25% s prijateljem.

Kako pogosto seksamo Slovenke in Slovenci?
Največ anketiranih “srečnežev” seksa večkrat tedensko 40 %, 25 % pa enkrat na teden. 25 % je takšnih, ki seksajo redkeje kot enkrat na mesec. Večina vprašanih 67% si želi v prihodnje seksati več, 31% jih pravi, da so s trenutnim stanjem povsem zadovoljni. Povprečni spolni odnos traja 27 minut (brez predigre) oziroma 48 minut s predigro.

Stopili smo v dobo mobilnih naprav – kako pogosto jih uporabljamo v intimne namene?
Velika večina vprašanih (46%) je odgovorila, da za ogled erotičnih vsebin najraje uporabi mobilni telefon, 36% pa prenosni računalnik. Samo 9% vprašanih je dejalo, da jih ogled erotičnih vsebin ne zanima. V letu 2018 je tudi Urgenca.com dobila svojo mobilno stran, ki je naletela na izjemno pozitiven odziv!

SLOVENCI IN SEKS PREKO SPLETA – Kakšne izkušnje imajo Slovenci z iskanjem spolnih partnerjev preko spleta? Koliko jih uporablja tak način iskanja in ali ga priporočajo?

Kako pogosto iščemo seks preko spleta?
Načini spoznavanja spolnih partnerjev se danes vse bolj spreminjajo in postajajo vedno bolj razširjeni tudi na področju spleta. Internetno spoznavanje spolnih partnerjev postaja vse bolj priljubljeno tudi pri nas. Tako so pokazali odgovori velikega deleža anketiranih Slovencev in Slovenk, saj je že 32 % takšnih, ki to zelo pogosto počnejo in 38 % takih, ki poznajo ljudi, ki se tovrstnega načina spoznavanja poslužujejo.

SPOLNOST V PRAKSI MED SLOVENCI - Poredne stvari, ki jih najpogosteje prakticirajo Slovenci. O orgazmu. Spolne prakse in položaji Slovencev.

Kako drzni smo Slovenci in Slovenke?
Odgovore, ki smo jih s pomočjo izvedene ankete pridobili, bi lahko na kratko opisali z naslednjimi besedami: »Vroče zgodbe Slovenk in Slovencev«. Glavni razlog za tak opis je predvsem ta, da se med najbolj pogostimi odgovori sodelujočih v anketi pojavlja seks na javnih mestih.

Na podlagi tega lahko sklepamo, da je spolnost stran od doma, kjer je velika možnost, da človeka zalotijo oziroma opazijo, kar pogosta fantazija Slovencev in Slovenk. Med porednimi stvarmi smo zasledili še seks s pripomočki 45%, seks preko telefona 44%, seks brez penetracije 23%.

Kaj pred seksom najbolj vzburi ženske?
Ženske na prvo mesto postavljajo smisel za humor 67%, razvitost možganov 57%, lepoto in izgled (51%) in še ena zanimivost, ženske pri moških, pred debelino denarnice in ključi od avtomobila, zanima urejenost njihovih nohtov 18%. Te zanima s katerimi zvezdniki bi Slovenci najraje delili svojo posteljo in kaj pred seksom najbolj vzburi moške? PREVERI!


Nazaj