Pri Barcaffè so pripravili serijo zabavnih videoposnetkov, ki prikazujejo tri najbolj pogoste jutranje tipe ljudi, prav tako tudi tri vrste poklicev. Veste, kakšna jutra živijo peki, taksisti in poslovneži? Se tudi vi prebujate s kokošmi, nimate časa niti za kavo in komaj čakate prvo pavzo na delu?

Na Barcaffè so poklice izbrali strateško glede na svojo ciljno publiko. Namreč, pekovke so že dolgo zveste uporabnice linije izdelkov Barcaffè Black’n’Easy, medtem ko taksiste štejejo med občasne uporabnike. Pripravnika, ki je osrednji lik tretjega videoposnetka, še ni med rednimi uporabniki kave Barcaffè Black’n’Easy, a ga k temu spodbudi sodelavec. Tako v delovnih okoljih kot doma je Barcaffè Black’n’Easy zelo priljubljen - ne le zato, ker je odlična alternativa pravi turški kavi in boljši nadomestek kave iz avtomata, temveč tudi zaradi hitre in enostavne priprave Barcaffè Black’n’Easy.

Nasmejte se ob dobri kavi
Med ogledom videoposnetkov si skuhajte kavo, ki je pripravljena v manj kot minuti. Vsebino vrečke stresite v skodelico, prelijte jo z vročo vodo in kava je pripravljena. Turška kava Barcaffè Black’n’Easy je na voljo v 160-gramski embalaži, pri kateri se kava lahko dozira na žličko.


Nazaj