Glede na številne raziskave spadamo Slovenci med najbolj dobrodelne narode na svetu. Dobrodelnosti se lotevamo na zelo različne načine – od darovanja denarja, pomoči neznancem do namenjanja prostega časa prostovoljstvu.

Nič se ne prileže bolj kot topla prha po napornem dnevu. Zaprete oči in uživate v toploti vode ... Ali pa se potopite med milne mehurčke v peneči kopeli. To se nam zdi tako preprosto in samoumevno. Za tisoče Slovencev pa je to nepredstavljivo razkošje. V podjetju Termo Shop smo se odločili, da te nepredstavljive sanje spremenimo v nekaj dosegljivega in vsakdanjega.

»V Sloveniji je lani pod pragom revščine živel že skoraj vsak 7. državljan in mnogi med njimi lahko o topli vodi le sanjajo. Po podatkih statističnega urada Republike Slovenije se število ljudi, ki živijo pod pragom revščine, dviga iz leta v leto. V podjetju Termo Shop se zavedamo obstoječih razmer, zato bomo z dobrodelno kampanjo to skušali spremeniti,« pravi Jure Šacer, direktor podjetja Termo Shop. Od začetka decembra 2016 bomo od vsakega nakupa ogrevalne toplotne črpalke del kupnine namenili za sanitarno toplotno črpalko, ki jo bomo predali v rabo socialno ogroženi družini.

Kako bo potekal proces?
Ob vsakem nakupu ogrevalne toplotne črpalke bomo v podjetju Termo Shop del kupnine namenili za nakup sanitarne toplotne črpalke, ki bo socialno ogroženim družinam zagotovila toplo vodo. S pomočjo seznama, ki bo nastajal na naši spletni strani, bomo socialno ogroženim družinam podarili sanitaro toplotno črpalko.

Pri podjetju Termo Shop namreč kot prvi in edini v Sloveniji ponujamo najem toplotne črpalke, zato bomo socialno ogroženim družinam toplotno črpalko predali v uporabo po simbolični ceni – 1 evro na leto. Na naši spletni strani pa boste našli informacijo o tem, kolikim družinam je sanitarna toplotna črpalka že bila predana v uporabo in koliko denarja je še potrebnega za novo.

Če tudi vi poznate koga, ki potrebuje našo pomoč, vas prosimo, da obiščete našo spletno stran in izpolnete obrazec, namenjen temu! Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo polepšati dneve marsikateri družini.