Sveža riba, najlepši pogled na modro morje, sončni zahod, prijetna morska sapica in prijetna družba. Od zdaj naprej vas vse to čaka na prenovljeni terasi Mystica, kjer so hoteli LifeClass Portorož prvi na slovenski Obali poskrbeli za ljubitelje sušija. Da je to nekaj, kar Portorož potrebuje, so se strinjali vsi prisotni. Od športnikov, kulturnikov, umetnikov, politikov in izobražencev. Vsi, ki so imeli to čast, da so prvi poskusili suši izpod rok japonske mojstrice.

Prijetno druženje ob morju
Ogromno pomeni pohvala zmagovalca MasterChefa, Jake Mankoča, ki je na odprtje pripeljal svojo srčno izbranko, za katero vedno pripravi kaj okusnega. Aktualni evropski prvakinji v jadranju Tini Mrak je po treningu več kot prijal svež suši. Iz Pirana so prišli umetniki in ustvarjalci slovenske kulture, med njima režiser Ivan Loboda in svetovno znani slovenski koreograf in režiser Igor Jelen Iggy. Slednji je imel to čast, da je skupaj s predsednikom Turističnega združenja Portorož, Igorjem Novelom, prvi poskusil edinstveno vodno pipo, v kateri si lahko privoščite svoj najljubši koktajl. Velik navdušenec dobre morske hrane in sušija je tudi Patrick Vlačič, ki je pohvalil edinstveno pridobitev slovenske Obale.

Če kdo, potem pozna bogastvo podvodnega sveta potapljaški inštruktor Bojan Bančič, ki je iskreno povedal, da LifeClass Portorož vedno znova preseneča, tokrat z njemu ljubim sušijem. »To je manjkalo na Obali, in šiša je ob ponudbi zanimiva popestritev. V Egiptu, kamor hodim na potope, si jo pogosto privoščim, od zdaj naprej pa mi je na voljo kar na domačem dvorišču.« Odprtje Mystice je pozdravil tudi Matej Arh, urednik spletne družabne kronike: »Že kot otrok sem Portorož spoznal skozi oči turista, zato sem zdaj, ko na Obali živim, še toliko bolj vesel, da vidim, kako je še vedno prisotna skrb za dobro počutje gosta in kako se iščejo vedno nove možnosti za razvoj. Restavracija Mystica bo s svojo raznoliko ponudbo, ki jo gost drugje na slovenski Obali le s težavo najde, zagotovo dodala piko na i tistim spominom na vroče poletne noči, ki se jih vsi radi spominjamo še leta in leta.«