V poletnih dneh, ko se temperature dvignejo nad trideset stopinj, vsi iščemo idealno rešitev za ohladitev in prijetno osvežitev.  V Gorenju so zato v teh dneh predstavili novi ledomat, s katerim lahko izjemno hitro in enostavno pripravimo različne velikosti ledenih kock  in  se osvežimo s svojo najljubšo pijačo.

Zadrževanje v senci in osvežitev v morju je odlična rešitev za premagovanje visokih poletnih temperatur, a vsi se najraje in najbolj učinkovito ohladimo s prijetno ohlajeno pijačo, ki nam vlije novo energijo in poskrbi, da lahko nadaljujemo s poletnimi aktivnostmi. Žal pa pijača pogosto ni tako hladna, kot bi si želeli, in v Gorenju so mislili prav na to. Ledomat IMC1200S, ki le v  desetih minutah pripravi do 80 g ledu ali kar 12 kg v enem dnevu, je idealna rešitev za vse, ki se želijo v poletnih dneh ohladiti z osvežujočo pijačo po lastnem izboru. Za delovanje ledomata ni potreben priklop na vodo, kar predstavlja idealno rešitev za uporabo na domačem vrtu, v kampih, na jadrnici, v avtodomu ali pa kar v pisarni. Z njim lahko pripravimo raznovrstne pijače in tako presenetimo in razvajamo svoje najdražje.

Lahko se prepustimo kreativnosti in se preizkusimo v pripravi koktajlov ali pa si po večerji privoščimo prijetno ohlajen viski z ledom, morda pa si delovni dan v pisarni popestrimo z ledeno kavo ali ledenim čajem, polnim svežega poletnega sadja. Zaradi izjemno enostavne uporabe je idealen tudi za razstavne prostore, kjer lahko svoje goste postrežemo, kot bi bili v najboljšem lokalu ali restavraciji. Odlikuje ga zaslon na dotik, možnost priprave kock dveh velikosti, odstranljiva posoda za led in prozoren pokrov.

Ledomat Gorenje IMC1200S je popolna izbira za vse, ki uživate v poletnih dneh in radi razvajate sebe ter svoje najdražje.

Ledomat Gorenje IMC1200S. Maloprodajna priporočena cena: 199,90 €

Več informacij


Nazaj