Na nedavnem dogodku Slovenske turistične organizacije, kjer so otvorili kampanjo »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo« smo opazili kopico znanih Slovencev, ki so sprejeli izziv in se pridružili ambasadorjem Slovenije.

Dogodka na Gradu Tivoli so se udeležili naša nekdanja predstavnika Evrovizije Omar Naber in Nuša Derenda – slednja nas je naravnost očarala z izborom garderobe –, stand-up komik Tin Vodopivec s prelestno izvoljenko Urško Majdič, šarmantni model in televizijski voditelj David Urankar, nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik ter Tim Nuč in Luka Avguštin, mlad akrobatski duo, ki nastopa pod imenom Flipping Art.

Za največ pozitivne energije pa je poskrbel hiphoper Zlatko, ki je posebej za ta dogodek priredil svojo pesem Več od lajfa in nekaj kitic posvetil Sloveniji. "Slovenija je moj dom, saj je dom tam, kjer ti v trenutku zastane dih, kjer se lahko zbližaš z naravo in kjer dobiš navdih," nam je po prireditvi zaupal Zlatko, ki ga naša čudovita narava spominja na raj. V kampanji "Dva milijona razlogov, zakaj čutim Slovenijo" pa lahko tudi vi postanete ambasador Slovenije tako, da na družbenih omrežjih s ključnikom #ifeelsLOVEnia delite fotografijo in svoj razlog, zakaj čutite Slovenijo.