Dejstvo je, da smo zelo aktivni cel dan. Zato v času, ki je namenjen samo vam, poskrbite za dobro počutje in primerno nego. Le tako boste brez težav opravili vsakodnevne aktivnosti in pozitivno ter odločno korakali v nov dan.

Ne pozabite nase v vašem natrpanem urniku. Opravite načrtovano, nato pa si privoščite sprostitev, pa naj bo to sprehod, ples, druženje ali rekreacija. Skupinske vaje, fitnes, joga, tek in sprehodi naj vam ne bodo tuji. Družite se z najbližjimi. Igrajte se z otroci. Dragocen prosti čas pa posvetite sebi. Pri tem bodite pozorni na vašo kožo, prva vam bo pokazala, če kaj počnete narobe. Velja namreč, da se vam na koži pozna vse od pregreh in razvad, do dobrega dela in zdravih navad. Poskrbite za njeno zdravo nego.

- Preden se odpravite od doma uporabite dezodorant, ki vam bo nudil občutek svežine cel dan in ki mu lahko zaupate uspešen boj proti neželenim telesnim vonjem.
- Po napornem dnevu si privoščite osvežujoč tuš, ki vas bo prebudil in poživil.
- Izberite izdelke za nego kože z nežnimi in nevpadljivimi vonji, ki bodo razvajajo tudi vašo dušo.
- Bodite pozorni in se izogibajte takšnim izdelkom, ki vsebujejo oporečne sestavine.
- Postavite vaše zdravje na prvo mesto.

Dezodoranti blagovne znamke CD, v obliki pump spreja in roll-ona, nudijo vso potrebno zaščito brez aluminijevih soli, ki mašijo pore in imajo vprašljive učinke na zdravje. Geli za tuširanje blagovne znamke CD, na drugi strani, so pH-nevtralni in ne spreminjajo naravnega ravnotežja kože. Oboji tudi ne vsebujejo mineralnih olj, silikonov, parabenov, barvil in sestavin živalskega izvora. Koži zagotavljajo le takšno nego, ki jo ta najbolj potrebuje. Cel dan.

Danes, ko so želje po uporabi neoporečnih izdelkov večje kot kdajkoli prej, CD s svojo t. i. zavezo čistosti (v izvirniku CD Reinheitsgebot®) zagotavlja kakovost, neoporečnost in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože. Blagovna znamka zavezuje tudi k alternativnim metodam testiranja, ki izključujejo testiranja na živalih. Njihovo zavezo čistosti pozdravlja tudi 9 od 10 Slovenk*, ki se strinjajo, da je potrebno kupovati izdelke za nego kože brez oporečnih sestavin.

Izdelki blagovne znamke CD z vonji lokvanja, granatnega jabolka in limone so že na voljo v izbranih drogerijah v Sloveniji. Več informacij o blagovni znamki CD je na voljo tudi na: www.cd-koerperpflege.de.

* Raziskavo je po naročilu blagovne znamke CD opravilo podjetje Interstat d.o.o., in sicer med 140 Slovenkami, starimi med 20 in 55 let. Vzorec je po starosti in izobrazbi reprezentativen za izbrano ciljno skupino, so pa rezultati zaradi relativno majhnega vzorca manj natančni, kar zahteva večjo previdnost pri posploševanju na celotno populacijo (standardna napaka vzorca namreč znaša dobrih 8 odstotnih točk, običajno pa maksimalna še dopustna napaka vzorca za zanesljivo posploševanje na populacijo ne sme presegati 5 odsotnih točk). Rezultati torej v grobem orisujejo osnovna stališča anketirank do izpostavljenih tem.