Zaklenite vodo. Predstavljamo vam novo Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, razkošno in hitro vpijajočo gel kremo, ki nudi 72 ur vlaženja, tudi po umivanju obraza. Nova Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator preprečuje pojavljanje suhe kože in občutka zatezanja, ki je posledica dehidrirane kože. Hidratantna bariera kože ima sedaj naravno sposobnost shranjevanja vode v vseh plasteh povrhnjice – za svež, zglajen in sijoč videz kože. 

Ekskluzivna Auto-Replenishing Tehnologija v trenutku nudi vlaženje, ki aktivira lastni izvor vode, ki spodbuja kontinuirano oskrbo z vodo. Način delovanja:

Trenutno vlaženje: Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator vsebuje hialuronsko kislino za 152 % povečanje vlaženja, med tem ko ostale vlažilne sestavine prodrejo globje v kožo za dodatno hidratacijo, ki ustvari svež, zglajen in sijoč videz kože.   

Zaklepanje vode: Moisture-Holding Super Matrix in hialuronska kislina zaklepata in polnita celice z vodo.

Aktivacija notranjega izvora vode: Aktivna voda aloa vere in kofein pomagata koži ustvariti lastni notranji izvor vode za kontinuirano  oskrbovanje vseh slojev povrhnjice z vodo.

Več informacij

Priporočena MPC:
30 ml: 24,48 €
50 ml: 40,97 €