Na lokaciji starega kampa Primostek, v bližini sotočja rek Kolpe in Lahinje, je vrata odprl prvi lifestyle kamp BIGBERRY, ki ponuja novo, razkošnejšo obliko preživljanja prostega časa ob eni najčistejših in najtoplejših rek v Sloveniji. Primostek se je pokazal v popolnoma novi podobi, ki je obenem tudi zanimiv poslovni model – razstavni salon, ki ponuja višji nivo turizma. Odprtja se je udeležilo več kot 130 gostov iz Slovenije, Hrvaške, Malte, Italije, Slovaške, Rusije in Kolumbije, ki so imeli priložnost spoznati celotno ponudbo BigBerry resorta.

Poleg nočitev v luksuznih mobilnih hišicah imajo gostje zagotovljen zajtrk, sestavljen iz domačih produktov, ki jih prispevajo lokalni partnerji (ki jih je vec kot 20), večina opreme v kampu je zagotovljena s strani partnerskih podjetij, kot so Kolpa, Kreal, Senčila Bled, Koolektiv, Mit Grnjak, Berryshka, ROTO, T2, Lancom idr.  Na voljo imajo uporabo kanujev in koles, igrišča za odbojko na mivki, zunanjega fitnesa, uporabo žar hiške, organizirane izlete po Beli krajini in Sloveniji. Vsaka hišica ima neposreden dostop do lastne, 100 m dolge plaže, poleg tega jim je na voljo zunanja masažna kad, kjer lahko gostje uživajo skozi vse leto. Predvsem pa se bo BIGBERRY trudil zagotavljati najvišji nivo storitev in prepoznati potrebe posameznega gosta.

BIGBERRY razume moč socialnih omrežij in povezovanja  ​
»Ko mi je ekipa BIGBERRY predstavila idejo, sem bil takoj navdušen. BIGBERRY razume moč socialnih omrežij, po mojem mnenju prednjačijo tako v Beli krajini, Sloveniji in mogoče tudi širše« je povedal Peter Črnič, direktor Razvojne agencije Bela krajina. »Še posebej me je razveselilo, da so se bili pripravljeni povezati z ostalimi ponudniki turističnih storitev – znotraj regije ne obstaja konkurenca ampak samo komplementarnost – in da prinašajo ponudbo višjega cenovnega razreda, ki se v Beli krajini počasi razvija.«

Podjetje Hosekra iz Slovenske Bistrice, ki izdeluje strehe, garaže in mobilne hišice je pred leti začelo iskati prostor za nakup kampa in veseli so, da so našli idealno mesto za postavitev. »Nismo pa vedeli, da bomo našli toliko pozitivne energije « pravi Boštjan Hostej, direktor Hosekre. Darko Zevnik, župan občine Metlika je vesel, da je BIGBERRY prišel na Primostek: »ki ima v srcu Metličanov posebno mesto. Semkaj najraje prihajamo in želim si, da bi ta projekt širili še naprej«.

Letošnje leto bo BIGBERRY namenil zgolj promociji ponudbe saj bodo na Primostku od aprila do konca septembra gostili okrog 150 novinarjev in blogerjev z vsega sveta, ki bodo poročali o Beli krajini. Na praksi pa so tudi študenti iz različnih držav, kjer pridobivajo nove izkušnje in posredujejo svoje predloge.


Nazaj