Ob otvoritvi novih prostorov kozmetičnega salona Cosmetic line in showrooma čevljev Mihoya na Masarykovi ulici v Ljubljani, sta Petra in Mitja Hojak, pripravila prav poseben sprejem. Okusen, udoben, unikaten.

Znani Slovenci obožujejo čevlje Mihoya
Povabljeni so si najprej ogledali nove in prijetne prostore, kjer ustvarjata Hojakova, vsak na svojem področju. Priznani čevljarski mojster Mitja, ki že enajsto leto oblikuje unikatne čevlje in njegova partnerka Petra, ki skrbi za sijočo lepoto svojih strank. Gostje so med razvajanjem v intimnem salonu ujeli pevko Neisho, ki je navdušena nad celotno kozmetično ponudbo, storitve pa sta preizkusili tudi pevki Nuška Drašček in Rebeka Dremelj ter lepotna strokovnjakinja Nika Veger.

Po ogledu so sledili okusi zajtrka v spremstvu znanih osebnosti, ki so z Lorello Flego in Mitjem poklepetali o zgodbah, ki jih piše mojstrovina Mihoya čevljarstva. Peter Poles, Vid Valič, Rebeka Dremelj, Neisha in Rok Golob so na odru skupaj z voditeljico zakorakali v nove zgodbe v udobnih in unikatnih čevljih, ki jih je za to priložnost posebej zanje izdelal Mitja.

Na dogodku, kjer je prekipevalo od raznolikih okusov, stilov in predvsem unikatnosti, je bilo na koncu skupno eno – po dobrem zajtrku se dan pozna, po dobrem čevlju pa tudi! 

foto: Stanko Gruden


Nazaj