Oči povedo veliko o ženski ... Zato se je Lancôme odločil, da bo svoje strokovno znanje s področja ličenja uporabil za ustvarjanje oči po meri. 1. korak – pokažite svoje trepalnice v najlepši luči! Ikonična maskara Hypnôse blagovne znamke s simbolom vrtnice in edinstvena formula primerja za povečanje trepalnic Cils Booster sta se vrnila še boljša – zdaj sta na voljo v novi, manjši embalaži za ustvarjanje popolnega videza s prilagodljivo intenzivnostjo. Začnimo!

HYPNÔSE, SKRIVNOST VOLUMNA PO MERI
Odkar je bila maskara Hypnôse leta 2004 predstavljena na trgu, velja za izdelek, ki ga je treba imeti. Zakaj je tako izjemna? Njena formula je ostala nespremenjena 14 let. Formula, navdihnjena s tehnologijo za nego las, vsebuje kompleks provitamina B5, jojobino olje, karnaubin vosek in arabski gumi, zaščiti in okrepi trepalnice ter njihov volumen poveča do osemkrat[1]. Jojobino olje, ki je naravno voskasto, omogoča gladek nanos formule, karnaubin vosek ohrani njihovo ukrivljenost, arabski gumi pa zagotavlja prožnost in mehkobo. Zagotavlja izjemno prilagodljiv volumen in popoln nanos! Z edinstveno patentirano krtačko, ki je izdelana iz več kot 1000 ščetin, lahko podaljšate in odebelite vsako trepalnico – eno po eno – od korenin do konic ter si podarite očarljiv pogled po meri. Maskara Hypnôse, ki je na voljo v tanjši embalaži s kančkom zlata, je nedvomno zaveznica žensk, ki bi rade imele intenzivne oči podnevi in ponoči – včasih tudi vse do jutranjih ur ...

Popolna kombinacija! Uporabite primer za povečanje trepalnic Cils Booster in maskaro Hypnôse. Njena izjemna formula, obogatena s provitaminom B5 in derivati vitamina E, ustvari privlačne oči v treh korakih: podaljša trepalnice, poveča njihov volumen in poudari privihanost, medtem ko hkrati omogoča še daljšo obstojnost. Zdaj ko se ponaša z brezhibnim novim, predelanim in izboljšanim videzom, je resnično ne smete izpustiti iz rok.

POUDARITE SVOJO HIPNOTIČNO MOČ S TAYLOR HILL
Bujne rožnate ustnice, zlata oblekica, nazaj počesani temni lasje, mačje oči ... Top model Taylor Hill nas je očarala z intenzivnostjo svojega ponosnega, čutnega pogleda. S polnimi trepalnicami in močnimi obrvmi uteleša osvobojeno ženstvenost, ki zapelje in osvoji ter se ne boji izpostaviti z drznim volumnom, ko se tako počuti #PoudariteSvojoHipnotičnoMoč.

OBRVI POVEDO VEČ KOT BESEDE S TAYLOR HILL
Šik in igrivi top model Taylor Hill pove zelo veliko s svojimi očmi in z zadovoljstvom razkriva številne plati svoje osebnosti. Ta kraljica Instagrama se ponaša z navdihujočo nefiltrirano lepoto in s pogledom, ki pritegne. Njene zelene oči so videti izjemno z linijo izdelkov Brôw, ki jih še poveča brezkompromisna moč ikonične maskare Hypnôse, uporabljene v kombinaciji z zaščitnim primerjem za trepalnice Cils Booster. Taylor Hill velja za sodobno žensko, ki si je všeč in se ne boji ... In popolno uteleša načelo videza po mnenju znamke Lancôme, #ObrviPovedoVečKotBesede!

Cils Booster + Hypnôse = Optimalno podaljšanje trepalnic + dolga obstojnost

[1] Instrumentalni in vitro preizkus