23. junija 2022 - Vedno več podjetij si za zabavo s sodelavci izbere živahen, drugačen in izviren način druženja. Predvsem si želijo na enem mestu združiti prostor za zaključene družbe, okusno kulinariko, postrežbo in živahno glasbo. »Svojim gostom zagotovimo prostor za srečanje, kjer imajo vse na enem mestu, od možnosti za prezentacijo in izobraževanje do zabave, kulinarike in sprostitve. Poskrbimo, da je doživetje naših gostov začinjeno s strastjo,« je dejal vodja restavracije Divino Aleksander Ajdišek.

Ambient restavracije odlično ponazarja njihov koncept, saj združuje moderno arhitekturo in rustikalnost, ki jo je moč občutiti tudi v kulinariki. To navdušuje tudi številne znane obraze, kot so Ronaldo, Lionel Messi, Ralf Schumacher, Luka Dončič, Tina Maze, Martin Strel, Edin Džeko, skupina Bepop, Jan Plestenjak, Dejan Zavec in ostali. »Naši kuharji se učijo od vrhunskih mojstrov, zato je hrana zares izjemna in se dovršeno razlikuje od ostalih. Hkrati pa smo, glede na kakovost, cenovno dostopni,« še dodaja Ajdišek.

Podjetja tako za poslovna srečanja in organizacije dogodkov iščejo lokacije srečanj ob avtocesti, svežo kulinariko in pestro ponudbo, ki zadovolji tako preproste kot tudi zahtevne goste. Prav ta mesec imajo številna podjetja letna srečanja, društva pa organizirajo mnoge odprte dogodke. »Veseli nas, da jim lahko na enem mestu ponudimo vse, od razgibane gastronomije, ki vključuje hrano z morskim pridihom do klasične, osvežilne, veganske, mesne in ribje hrane ter pic. Naša prednost je, da smo tik ob avtocesti, z veliko parkirnih mest in prostornostjo,« je ob tem še izpostavil Ajdišek. Restavracija Divino ima namreč na enem mestu razkošno zeleno teraso na strehi nakupovalne galerije Kristalne palače za več 100 udeležencev ter v prostorih BTC-ja  moderno opremljeno konferenčno dvorano za 200 obiskovalcev s sodobno digitalno in audio opremo.

Prav te dni so gostili Rotary club Ljubljana Šiška, kjer so izvolili novo predsednico. Na dogodku sta nastopala Helena Blagne z izjemnim vokalom in glasbenik Miki Vlahovič iz skupine Victory. »Čudovit večer ob res okusni hrani, izjemnem ambientu in odlični družbi v restavraciji Divino,« so dejali. Letno srečanje so tukaj zaokrožili tudi predstavniki Slovenian Business Cluba. V objemu čutne glasbe in omamnih dišav so več sto članov popeljali v prijeten večer pod zvezdami, ki jim bo ostal v lepem spominu. V enem izmed slovenskih podjetij pa so denimo skupaj z Divinom za svoje zaposlene priredili prav poseben večer s 100 hamburgerji, 100 gin toniki in 100 sladicami, nad čimer so bili navdušeni prav vsi.


Nazaj